Förlänga trådlöst nätverk

Få bättre räckvidd på ditt nätverk med hjälp av oss på Min Datorsupport. Problem med nätverket är ofta diffusa och svåra att identifiera, men genom att anlita oss på Min Datorsupport kan du få bättre räckvidd på ditt nätverk i hemmet och ett mer pålitligt nätverk överlag. Vi använder bara beprövad och driftsäker teknik och våra nätverkstekniker har alla lång erfarenhet av yrket.
 


 
Bra erbjudande & villkor när du anlitar en nätverksinstallatör hos oss för att förlänga trådlöst nätverk.

- Vi erbjuder gratis besök hos dig och felsöker kostnadsfritt ditt företagsnätverk eller hemnätverk.
- Du får ett fast pris att tacka ja eller nej till, tackar du nej behöver du inte betala något. Tackar du ja nyinstallerar eller optimerar vi ditt nätverk direkt på plats, då vi alltid har med all eventuell utrustning.

Kontakta oss via telefon eller epost så hjälper vi dig med att förlänga ditt trådlösa nätverk! Du kan även boka en tid nu direkt.
 
boka tid
 

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se

 

Förlänga Trådlöst Nätverk - Så vet du om räckvidden är problemet – och så åtgärdar du det

Att ett nätverk är långsamt kan bero på flera olika orsaker. Ett lätt och snabbt att utesluta om det är just räckvidden som är problemet är att kolla hur stark mottagning du har på din dator eller annan enhet. Kolla helt enkelt hur stark täckningen är för ditt wifi. Men ett långsamt nätverk kan såklart ha andra orsaker också, och när du väljer att anlita oss på Min Datorsupport för att ta hand om dina nätverksproblem så genomför vi alltid en kostnadsfri felsökning av ditt nätverk för att identifiera problemen och för att kunna komma med förslag på konkreta lösningar.

Förlänga trådlöst nätverk

Vanliga åtgärder som vi utför åt våra kunder när vi hjälper dem förlänga trådlöst nätverk

  • Tillfälliga tapp i nätverket så det inte fungerar.
  • Se till att ni får nätverkskabel samt uttag i samtliga delar av ert hus eller kontor.
  • Åtgärda problem med att du inte når den internethastighet som du betalar för.
  • Enheter som "hoppar" ur nätverket utan förvarning.
  • Inköp av ny dator. (Vi hjälper dig med inköp, installation och migrering av allt innehåll från den gamla datorn till den nya.)

 

Informationsfilm - Så får du hjälp att förlänga ett trådlöst nätverk

 

Ta kontakt med oss redan idag

Om du upplever problem med ditt nätverk i hemmet eller på arbetsplatsen, kontakta då oss på Min Datorsupport så hjälper vi dig med ditt nätverk. Vi genomför alltid ett kostnadsfritt hembesök inom en 4-mils radie från Stockholms innerstad där vi identifierar problemen med ditt nätverk och kommer med konkreta åtgärder och lösningar. Skulle du tacka nej så betalar du självklart ingenting då heller. Så ta kontakt med oss här på vår webbsida redan idag och få ett nätverk i världsklass. Hos oss på Min Datorsupport står kundfokus som högsta prioritet och det är ingen slump att våra nätverkstekniker återkommande får högsta betyg i genomförda kundundersökningar.

Ta en titt i vårt bokningsformulär om det finns en tid som passar dig så ska vi se till du kan förlänga ditt trådlösa nätverk med hjälp av rätt nätverksförlängare. Varmt välkommen till Min Datorsupport. 
 

Krångligt?

Ring eller mejla oss istället.
08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se