Ska du ansluta fiber till din router? Låt Stockholms ledande tekniksupport hjälpa dig!

Under de senaste åren har fiber blivit mer och mer vanligt. Det började i storstäderna och har nu letat sig in i hem över hela landet. Det innebär en stor skillnad i uppkopplingshastighet, även i den vardagliga användningen. Dessutom är fiberoptiken framtidssäkrad, eftersom det i praktiken inte finns någon gräns för hur snabb internetuppkopplingen kan vara via fiberkabeln.

 
Välkommen att ringa, mejla eller att boka tid nu direkt och få proffshjälp.

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se 

ansluta fiber till router

När man väljer att installera fiber i sitt hus behöver man försäkra sig om att routern, hjärtat i blodomloppet som är hemmets nätverk, kan hantera fiberoptikens uppkopplingshastighet. Routern behöver inköpas, installeras och optimeras för din nya fiberkabel. Sedan måste du ansluta fiber till din router. Detta kan vi på Min Datorsupport hjälpa dig med.

Min Datorsupport har lång erfarenhet av IT-support och hjälp med hemnätverk med både fiber och ADSL. Vi har blivit experter på hemnätverk eftersom vi fokuserar på att erbjuda våra tjänster till privatpersoner. Utöver installation av och setup av hemnätverket med fiberkabel kan vi också hjälpa till med backup, långsamma datorer, virus och mer!
 

Informationsfilm om hur du kan få hjälp att ansluta fiber till routern

 
Boka tid med en nätverkstekniker via knappen nedan

 

Behöver man köpa ny router när man installerar fiber?

Att installera fiber innebär att man får tillgång till internetuppkoppling med en mycket högre hastighet än tidigare. I praktiken innebär detta att allting som du gjorde på internet innan din fiberanslutning, nu går att göra väldigt mycket fortare. Det är inte ovanligt med en tiodubbling av uppkopplingshastigheten när man byter från klassisk ADSL via kopparkabel till fiberkabel.

Det finns många olika typer av routrar. Alla routrar klarar inte alla hastigheter. Därför är det inte självklart att den router du använt innan fiber installerades i din fastighet. I instruktionsboken till din nuvarande router kan du se vilken uppkopplingshastighet den klarar. Givetvis kan vi på Min Datorsupport hjälpa dig med att kontrollera att din router klarar din nya anslutning, även vid eventuellt inköp och inkoppling av en ny router. Min Datorsupport hjälper dig att koppla in den nya routern och maximera din nya anslutning, för att du ska få ett så stabilt och snabbt hemnätverk som möjligt via din fiberanslutning.

koppla in fiber till router

Min Datorsupport kan ansluta fiber till din router och mycket mer…

Vi på Min Datorsupport har lång erfarenhet och bred kompetens inom IT. Vi kan givetvis hjälpa dig att koppla in ditt hemnätverk via både fiber- och ADSL-anslutning. Här nedan listar vi ett urval av våra tjänster som vi erbjuder till dig som privatperson.

  • Snabba upp din dator om den har blivit långsam
  • Support för operativsystem, både Windows och Mac
  • Installation och problemlösning för telefoner och surfplattor
  • Hjälp med virus och antivirus-program
  • Optimering eller nyinstallation av ett trådlöst nätverk.

När du behöver hjälp med att ansluta fiber till din router

Vi på Min Datorsupport hjälper dig gärna med din router, ditt hemnätverk och din teknik i allmänhet. Vi finns i Stockholm och är proffs på att maximera kraften i din fiberanslutning. Kontakta oss idag för att få reda på vad vi kan hjälpa just dig med. Du når oss enkelt via telefon, mail eller kontaktformulär som du hittar här på vår hemsida. Självklart hittar du också Min Datorsupport på Facebook!

Varmt välkommen till Min Datorsupport!

 

 

Bokningsinstruktion i 3 enkla steg

1. Välj dag och tid i bokningsformuläret nedan, klicka sen på "Fortsätt".
2. Fyll i dina uppgifter, klicka sen på "Boka".
3. Vänta tills bekräftelsesidan visas (5 - 30 sekunder), sen är det klart 🙂

 


Krångligt?

Ring eller mejla oss istället.

 

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se