gratis virusprogram

Gratis virusprogram – Virus Support

Gratis virusprogram: Microsoft Security Essentials.

Microsoft Security Essentials har fortfarande ett enkelt och tydligt gränssnitt med fyra huvudområden där användaren kan se systemets säkerhetsstatus, uppdatera virus- och spyware-definitioner, kontrollera historien av tidigare upptäckta hot, och ändra programinställningar. Microsoft Security Essentials är ett gratis virusprogram och enkelt  som innehåller tre typer av scan – snabb, fullständig eller anpassad. De kan schemaläggas för att köras vid en speciell tidpunkt eller på en särskild plats och kan ställas in så att de körs när datorn inte är i användning. Bekvämt nog uppdaterar Microsoft Security Essentials sin databas automatiskt, och är fullständigt integrerad med Windows Explorer och Windows brandvägg. Den har också en systemåterställningspunkt, om du behöver återställa någon överentusiastisk rensning.

Microsoft Security Essentials är Microsofts första försök till en separat säkerhetsapplikation för hemmabruk. Tack vare dess enkelhet och lämplighet för nybörjare, är den antagligen inte bästa val för mer avancerade användare eller professionella nätverksadministratörer, men för den genomsnittlige användaren täcker den allt grundläggande. Tänk dock på, att Microsoft Security Essentials inte av-infekterar filer – den raderar dem bara, om de är infekterade.
Vill du ha hjälp med att installera Microsoft Security Essentials eller något annat gratis virusprogram på din dator? Vi erbjuder virus support i Stockholm, boka felsökning av din dator via bilden nedan.

 

Boka tid med en IT-Tekniker nedan

bokatid

Krångligt att boka tid?

Ring eller mejla oss istället.

08 400 117 26

Kontakt@mindatorsupport.se