AdwCleaner är ett bra antispyware program

AdwCleaner ett av många antispyware, och det är förmodligen inte det bästa på marknaden. Men AdwCleaner är ett bra antispywareprogram  och har andra styrkor som gör att det i vissa situationer är det bästa valet. AdwCleaner är först och främst väldigt lätt att använda.

Vidare kräver det ingen installation, så du kan ladda ner filen, lägga den på ett USB-minne och sedan köra igång programmet direkt från USB-minnet. Det är smidigt om du ska fixa en infekterad dator – du vill undvika att försöka installera program på en infekterad dator eftersom många typer av farlig kod försöker stoppa installationer av säkerhetsverktyg.

När du kört programmet klickar du först på Search för att leta igenom systemet efter adware. Om AdwCleaner hittar några träffar, klickar du på Delete för att ta bort dessa från datorn. Svårare än så är det inte. Dock är det viktigt att komma ihåg att du kontrollerar vilka filer som tas bort så du inte behöver göra en Datarecovery.

 

Vill du ha ytterligare virus support kring hur du tar bort reklam, virus eller spionprogram. Vi erbjuder virus support i Stockholm. Boka en kostnadsfri felsökning av din dator via länken nedan.

Klicka här för att boka tid
 

Krångligt att boka gratis felsökning av virus via formuläret ovan?

Ring eller mejla oss och få antispyware support i Stockholm redan idag:
08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se