Hur får man WiFi hemma?

Om du inte har något wifi hemma då har du säkert ställt dig själv frågan, hur får man wifi hemma? Ett fungerande wifi i hemmet är näst intill oumbärligt i dagsläget, genom att anlita oss på Min Datorsupport får du ett wifi hemma som fungerar till ett riktigt bra pris, och service genomförd av skickliga och erfarna nätverkstekniker.
 


 
Bra erbjudande & villkor när du anlitar en WiFispecialist hos oss
- Vi erbjuder gratis besök hos dig och felsöker kostnadsfritt ditt företagsnätverk eller hemnätverk.
- Du får ett fast pris du får tacka ja eller nej till, tackar du nej behöver du inte betala något. Tackar du ja nyinstallerar eller optimerar vi ditt trådlösa nätverk direkt på plats, då vi alltid har med all eventuell utrustning.

 
Välkommen att ringa, mejla eller att boka tid nu direkt och få proffshjälp.
 
boka tid
 

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se

 

Informationsfilm om hur man får WiFi hemma

 

När du behöver wifi hemma finns vi på Min Datorsupport

Det är ingen slump att våra nätverkstekniker ständigt får högsta betyg i Stockholms län i genomförda kundundersökningar. Hos oss står alltid du som kund i fokus och när vi tar oss an ett uppdrag hos en privatperson eller företag så gör vi det med ambitionen om att ge dig bästa möjliga resultat så snabbt som möjligt. Med oss har du ett garanterat stabilt och pålitligt wifi hemma, detta får du när du anlitar oss på Min Datorsupport:

  • Beprövad utrustning och installationsteknik.
  • 99,99% tillförlitlighet med våra premiumnätverk.
  • Med ett serviceavtal på ditt nätverk kan du vara säker på att ditt nätverk alltid är uppdaterat och pålitligt.
  • Vårt kundbetyg i Stockholm är 4,8 av 5.

 

Svårt att identifiera problemen

Upplever du problem och störningar med ditt wifi hemma idag?  Att felsöka nätverksproblem på egen hand kan vara svårt och leder lätt till att man känner sig uppgiven då nätverket är nödvändigt för att vardagen ska flyta på som vanligt. Vi på Min Datorsupport är experter på nätverk och vi identifierar dina nätverksproblem – och löser dem. Nedan följer några av de vanligaste nätverksproblem som vi hjälper våra kunder med att åtgärda:

  • Nätverk som inte täcker hela lägenheten eller hela huset/kontoret.
  • Datorer eller telefoner/surfplattor som helt plötsligt "hoppar" ur nätverket.
  • "Lagg" i ditt hemnätverk som gör att det inte går spela onlinespel.

hur får man wifi hemma
 

Om oss på Min Datorsupport

Att anlita oss på Min Datorsupport ska vara enkelt, smidigt och tryggt. Med oss får du tillförlitlig och snabb service med bästa resultat. Slipp ställa dig själv frågan om hur man får wifi hemma, låt oss lösa det åt dig istället.
 

Boka tid och få ett fungerande wifi hemma

Hör av dig till oss på Min Datorsupport redan idag så genomför vi ett kostnadsfritt första besök hos dig där vi gör en genomgång av ditt nätverk och kommer med förslag på åtgärder och förbättringsområden. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med att få ett stabilare nätverk – i hemmet och på jobbet.
  
 

Krångligt?

Ring eller mejla oss istället.
08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se