mindatorsupport
 
 
 

 
 
 

Rädda bilder som blivit raderade

Har olyckan varit framme och du tappat alla dokument, bokföring, bilder eller andra filtyper?

 

 

Vi hjälper dig med data räddning till fasta priser. Vi åker även ut till dig kostnadsfritt som privatperson eller företagare och undersöker hur omfattande data räddning som behöver genomföras. Allt helt kostnadsfritt!
Vi ger dig sen ett fast pris som du får tacka ja eller nej till.

 


 
 
 

Så tycker våra kunder om vår data räddning i Storstockholm:

Robert Andersson berättar om när han fick hjälp med att rädda bilder:
"Tack för att ni hjälpte mig återskapa alla mina digitalbilder, vet inte vad jag skulle gjort om de hade varit borta för evigt."

 

Göran Stig berättar om när han fick hjälp med att rädda bilder:
"Tack för att ni hjälpte mig med att få tillbaka alla bilder på mina barnbarn. Samt med hjälpen att fixa problemen med mitt WiFi."

 

Anna Smidth berättar om när hon fick hjälp med att rädda filmer:
"Jättenöjd med er support och hjälp med mina filmer"

 

Urban Strid berättar om när han fick hjälp med data räddning:
"När jag uppdaterade till Windows 10 så försvann alla filer, tack Min Datorsupport för all hjälp med att återskapa mina dokument."

 
 
 
 
 

Vi tror på Service och Kvalitet och erbjuder alla kunder professionell data räddning i hela Stockholm

data support

Gratis felsökning vid data räddning

Istället för att du ska behöva åka och lämna in din dator, telefon eller surfplatta så erbjuder vi oss att hitta felet direkt på plats. Dator problem felsöker vi utan kostnad hemma hos dig, allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att få dataservice.

data support

100% Nöjd Kund Garanti vid data räddning

Vi erbjuder våra kunder 100% nöjdhetsgaranti efter all data räddning vi genomför, vilket innebär att vi arbetar efter att du ska bli 100% nöjd med slutresultatet. Kan vi inte alls lösa ditt problem och återskapa några som helst filer, behöver du inte betala något.

data support

Fasta priser vid data räddning

Slipp överraskningar och dolda avgifter! Vi genomför först kostnadsfri felsökning av hur stort behov av dataräddning ni har och kommer sen överens med dig om ett fast pris.

 
 
 
 
 

Vi har många nöjda kunder som fått hjälp med att rädda bilder, se fler nöjda kunder nedan och vad de säger om Min Datorsupport AB