windows-10

Windows 10 – Skaffa det utan kostnad

Varför ska jag uppgradera till Windows 10?

Det är enkelt och gratis

Du får en fullständig version av Windows 10 – inte någon utvärderingsversion eller lite-version – om du slutför din uppgradering före 29 juli 2016.

Det är välbekant

Start-menyn är tillbaka och den har förbättrats så att du snabbt kommer åt alla dina favoritsaker. Dina filer bevaras och apparna du fäster i Aktivitetsfältet finns alltid nära till hands.

Snabbt. Kompatibelt. Säkrare

Windows 10 går upp till 28 % snabbare att starta än Windows 7, går snabbare att återuppta och är säkrare än någonsin. Det är utformat för att fungera med den maskinvara och programvara du redan använder.

Få nya fantastiska funktioner

Windows 10 är fullpackat med innovationer, som den helt nya webbläsaren Microsoft Edge och Continuum, som optimerar för både touch och tangentbord.

Utforska nya Windows Store

Utforska det ständigt växande utbudet av appar, spel och nu även filmer, tv-program och den senaste musiken – allt certifierat av Microsoft.

Gör flera saker samtidigt och bli mer effektiv

Få saker gjorda på kortare tid genom att styra upp ditt skrivbord. Fäst upp till fyra saker på samma skärm samtidigt och skapa virtuella skrivbord när du behöver mer plats eller vill gruppera saker i projekt, som Office-appar för arbete och spel för nöje.

OBS! Det händer att datorn inte fungerar längre efter en uppgradering till Windows 10, ta alltid backup på viktiga dokument och bilder ifall olyckan skulle vara framme.

Vill du ha hjälp med installation av Windows 10 eller hjälp med att installera Windows 8? Vi erbjuder Datasupport i Stockholm. Boka en tid med en IT-Tekniker direkt på plats hemma hos dig.

bokatid

Krångligt att boka tid?

Ring eller mejla oss istället.

08 400 117 26

Kontakt@mindatorsupport.se