Snabba upp datorn

Snabba upp datorn genom att AVINSTALLERA PROGRAM
Att ha för många program installerade på datorn tar inte bara upp onödig plats på hårddisken. Vissa program startar dessutom automatiskt, och äter på så sätt upp kraft i onödan. Dessutom blir det svårt att hitta i programlistan om du har för många program i din dator.

För att snabba upp datorn behöver du ta bort program du inte behöver genom att välja Start, Kontrollpanelen, Lägg till eller ta bort program (I Windows Vista: Start, Kontrollpanelen, Program, Avinstallera program). Du får nu fram en lista över alla installerade program. Markera det program du vill bli av med och klicka på Ta bort.

TIPS: Om du klickar på Lägg till/ta bort Windowskomponenter kan du göra dig av med onödiga Microsoft-­program, till exempel spel eller chattprogrammet Windows Messenger.

OBS: Tänk efter innan du tar bort ett program så det inte är viktigt för din dator.
 
 
 

Gick det inte snabba upp datorn? Fortfarande en seg dator efter att du följt instruktionen? Då är det något annat det beror på. Ingen fara... Vi erbjuder PC Support i Stockholm. Boka kostnadsfri felsökning av din dator via formuläret nedan.

 

Boka tid via länken nedan

Klicka här för att boka tid
 

Krångligt att boka tid med en IT-Tekniker via formuläret ovan?

Ring eller mejla oss och snabba upp datorn redan idag:
08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se