snabba upp datorn

Snabba upp datorn på ett enkelt sätt – PC Support

Snabba upp datorn genom att AVINSTALLERA PROGRAM
Att ha för många program installerade på datorn tar inte bara upp onödig plats på hårddisken. Vissa program startar dessutom automatiskt, och äter på så sätt upp kraft i onödan. Dessutom blir det svårt att hitta i programlistan om du har för många program i din dator.

För att snabba upp datorn behöver du ta bort program du inte behöver genom att välja Start, Kontrollpanelen, Lägg till eller ta bort program (I Windows Vista: Start, Kontrollpanelen, Program, Avinstallera program). Du får nu fram en lista över alla installerade program. Markera det program du vill bli av med och klicka på Ta bort.

TIPS: Om du klickar på Lägg till/ta bort Windowskomponenter kan du göra dig av med onödiga Microsoft-­program, till exempel spel eller chattprogrammet Windows Messenger.

OBS: Tänk efter innan du tar bort ett program så det inte är viktigt för din dator.

 

Upplever du frustration över en dator som vägrar att snabba upp, trots att du har följt alla råd och instruktioner? Lugn, du är inte ensam. Vi förstår hur en seg dator kan påverka din produktivitet och din sinnesro. Men det finns ingen anledning att ge upp hoppet – vi har lösningen du behöver!

Välkommen till vår professionella PC Support i Stockholm – din pålitliga partner när det kommer till att återuppliva tröga datorer till full prestanda. Vi är medvetna om att datorproblem kan vara komplicerade och ibland överväldigande, särskilt när du har försökt på egen hand. Det är här vi kliver in med vår expertis och erfarenhet.

Våra kunniga tekniker är specialiserade på att identifiera roten till ditt dators problem. Vi ser till att inget problem förblir oupptäckt och att du får en detaljerad översikt över vad som orsakar trögheten. Med vårt djupgående kunnande och över tio års erfarenhet inom området kan du vara säker på att vi kommer att hitta den mest effektiva lösningen för din unika situation.

Så varför kämpa med en långsam dator längre? Ge oss möjligheten att återupprätta dess prestanda och återge dig smidigheten du förtjänar. Boka en felsökning med oss nedan och låt oss ta hand om din dator – vi är redo att ta den tillbaka till sin snabba och kraftfulla själv igen.

 

Boka enkelt tid nedan:

bokatid

Krångligt att boka tid?

Ring eller mejla oss istället och få en snabb dator igen.

08 400 117 26

Kontakt@mindatorsupport.se