förlänga wifi utomhus

Förlänga WiFi utomhus är vi experter på

Vi får toppbetyg av våra kunder när våra nätverkstekniker hjälpt dem installera nätverk och WiFi hemma i sin bostads utomhusmiljöer.
 


 
Boka tid nedan och få hjälp att förlänga WiFi utomhus
 
boka tid
 
 

 
förlänga wifi utomhus

Förlänga WiFi utomhus

Våra nätverkstekniker på Min Datorsupport får ofta förfrågan om möjligheten till bättre WiFi utomhus på sin tomt eller vid sitt företags utomhusytor. Speciella tekniker och utrustning används för detta.
Det är dock viktigt att skapa stabilitet i nätverket, så du inte får tapp (avbrott i nätverket). Vi hjälper dig med detta så du slipper nätverksproblem och får ett stabilt WiFi både inomhus och utomhus.
 

Välj rätt utrustning & nätverksteknik

Det är många som själva försökt sig på att installera ett trådlöst nätverk. Tyvärr blir det oftast en merkostnad då inköp av undermålig utrustning införskaffats. Kontakta oss först, så du slipper slösa bort pengar och får ett korrekt installerat nätverk direkt.
 

Tips! - Undvik dessa nätverkstekniker

- Trådlösa repeaters. (Ostabila både inomhus och utomhus)
- Home Plugins i eluttaget. (Ostabila både inomhus och utomhus)
- Meshnätverk. (Är okej, men blir ändå störningar i ditt nätverk både inomhus och utomhus)

Alla tre ovanstående alternativ kan låta som en enkel och smidig lösning när du ska utöka räckvidden på ditt WiFi. Vi ser dagligen denna utrusning installerad och den är tyvärr inte stabil.

När vi hjälper dig förlänga WiFi utomhus eller inomhus installerar vi endast riktiga accesspunkter för maximal prestanda och stabilitet. Nätverket tillsammans med en bra router och controllerprogramvara i botten gör då ditt nya nätverk mycket stabilt, samt så blir räckvidden mycket bra. Att förlänga WiFi via accesspunkter är den bästa tekniken just nu för bästa WiFitäckning och stabilitet.
 

Informationsfilm

 
 
förlänga wifi utomhus
 

Boka kostnadsfri konsultation med en nätverkstekniker i Stockholm

- Vi erbjuder dig som privatperson eller företagare hembesök och felsökning utan kostnad av ditt trådlösa nätverk.
- Du får i 99% av fallen ett fast pris för optimering av ett befintligt nätverk, eller ett fast pris för nyinstallation om detta skulle behövas. Priset får du tacka ja eller nej till direkt på plats, eller så får du en offert att fundera på. Tackar du ja optimerar vi ditt befintliga nätverk eller nyinstallerar ditt trådlösa nätverk direkt på plats. Tackar du nej behöver du inte betala något för vårt besök.
- Vi hjälper både privatpersoner & företag efter den budget du vill lägga på ditt WiFi inomhus och utomhus.
- Vi använder beprövad nätverksutrustning & installationsteknik för ditt WiFi.
- Vid val av vårt premiumnätverk lovar vi dig 99,99% tillförlitlighet för ditt trådade och trådlösa nätverk.
- Vi erbjuder även ett serviceavtal, så ditt nätverk och WiFi alltid är uppdaterat.
- Vårt kundbetyg är 4,8 av 5 i Stockholms län.
 
Välkommen att ringa, mejla eller att boka tid nu direkt via knappen nedan och få full täckning på ditt WiFi både utomhus och inomhus.

08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se