hitta min mac

Gör min Mac stöldsäker – Använd: Hitta min Mac – MacSupport

Med ett iCloudkonto kan du hålla reda på var din Mac befinner sig geografiskt. Det gäller bara att du konfigurerat finessen. Gå till iCloud under Systeminställningarna och kryssa för Hitta min Mac.  För att hitta den loggar du på med ditt Applekonto på icloud.com. Klicka på Hitta min Mac. Till vänster ser du alla dina enheter. Markera någon av dem för att se var den är.
Behöver du ytterligare hjälp så erbjuder vi Macsupport i Stockholm.

Boka hjälp kring din Mac nedan.

bokatid

Krångligt att boka tid?

Ring eller mejla oss istället.

08 400 117 26

Kontakt@mindatorsupport.se

2 Kommentarer
    • emil@mindatorsupport.se
      emil@mindatorsupport.se says:

      Vad bra att du tycker att de är bra, lycka till och säg till om det är något du behöver hjälp med. / Emil

Kommentering är stängd.