Få datorsupport och RUT (RIT) avdrag med 50% av arbetskostnaden

 
 
 

Rutavdraget från 1 augusti 2016 gäller även för IT-Tjänster

De nya reglerna innebär att vissa it-tjänster kommer att ge rätt till rutavdrag när de utförs i köparens bostad.

 
 
 

Tjänster som kommer att ge rätt till rutavdrag är arbete med att ta i bruk, installera, reparera och underhålla

  • data- och it-utrustning, till exempel persondatorer, läsplattor, tv-apparater, smart telefoner och spelkonsoler.
  • kringutrustning som stödjer data- och it-utrustningen och som är sammankopplade med dessa, till exempel skrivare, skannrar och avläsare.
  • dataprogram och dataförbindelser som hanterar hushållens it-utrustning och som kan ta emot och/eller sända elektronisk kommunikation, till exempel modem, routrar, fiber- och nätverkskablar samt wifi-utrustning.

 

Även enklare rådgivning och handledning som ges i samband med ovanstående arbete kommer att ge rätt till rutavdrag.

 
 
 

Däremot omfattas inte arbete med

  • utrustning som kan kommuniceras med eller styras och övervakas genom olika it-lösningar, som till exempel smarta vitvaror, brand- och inbrottslarm eller fjärrstyrda luftvärmepumpar.
  • programmering, kundspecificerad ombyggnad av data- och it-utrustning eller mer avancerad kundanpassning av programvara.
  • reparation eller annat arbete i utförarens verkstad.
  • handledning eller rådgivning som ges på telefon eller på annat sätt via distans.

 
 
 

Min Datorsupport AB erbjuder 50 % i avdrag på arbetskostnaden för IT-Tjänster - Boka en tid redan idag.

 

FELSÖKNING & ÖNSKEMÅL
Vi kommer först ut till dig som privatperson eller småföretagare och felsöker kostnadsfritt och ser över din utrustning och de önskemål du har. Vi erbjuder kostnadsfria besök för våra kunder inom en fyramilsradie i Storstockholm. Vi ger lösningsförslag och berättar hur vi kan hjälpa dig att åtgärda de problem du upplever med dina datorer eller annan utrustning.

 

FASTA PRISER
Vi kommer ge dig ett fast pris efter vår felsökning/konsultation för att åtgärda felen/önskemålen du upplever, det är då upp till dig att välja om du vill att vi ska åtgärda dem efter det pris vi ger dig. Vi erbjuder fasta priser på att lösa de problem och önskemål ni har med er utrustning, när arbetsinsatsen är omfattande eller svår att beräkna använder vi oss av timdebitering. Minimipriset för ett besök och åtgärd när ni tackat ja är 2000 SEK inkl. moms. (1000 SEK efter RUT)

 

GARANTI
Vi som företag erbjuder alltid 100% Nöjd Kund Garanti på arbetet vi genomför. Kan vi inte ALLS åtgärda något fel ni har behöver du inte betala något. Vi har dock inte möjlighet att lämna garanti på det arbete vi utför då exempelvis en automatisk uppdatering av din PC eller Mac kan förändra det vi hjälpt er med och något vi inte kan påverka eller ansvara för.

 
 
När du bokar en tid med Min Datorsupport AB accepterar du våra Allmänna villkoren.
 
 
 

 
 
 

Boka tid nedan: 

Krångligt?

Ring eller mejla oss istället.

 

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se