Här nedan bokar du som privatperson eller företagare hjälp med ditt krånglande datanätverk & WiFi

Vi installerar premiumnätverk och använder beprövad nätverksutrustning, så ditt nätverk & WiFi alltid ska fungera störningsfritt.
08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se 

Våra nätverkstekniker får toppbetyg av våra kunder


 

wifisupport
Vi erbjuder kostnadsfria besök hos dig inom en 40 km radie runt Stockholm. Vi har alltid med all nätverksutustning som behövs vid optimering eller nyinstallation, så du får hjälp direkt vid besöket.
 
wifisupport
Vi felsöker utan kostnad ditt befintliga hemnätverk eller företagsnätverk. Du får sen ett fast pris för optimering av ditt befintliga nätverk, eller för installation av ett nytt nätverk. De nätverk vi installerar är mycket stabila och är framtidssäkrade.
 
wifisupport
Vi erbjuder kostnadsfria besök hos dig som företagare eller privatperson inom en 40 km radie runt Stockholm. Vi kommer ut med bil och har alltid med all nätverksutrustning som behövs, så du får hjälp direkt på plats.
 
wifisupport
Efter genomgång och felsökning av ditt nätverk & WiFi får du ett fast pris för optimering av ditt befintliga nätverk, eller för installation av ett nytt nätverk. Väljer du att tacka nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja optimerar vi ditt befintliga nätverk, eller genomför en nyinstallation direkt vid besöket.
 
 
 

Boka tid via länken nedan 

 

Informationsfilm om hur du får hjälp med ditt nätverk och WiFi i Stockholms län.

 
 

Boka tid för offert eller installation, via knappen nedan 

Du kan även ringa eller mejla oss

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se
 
 
 
 
 
 
 

Våra löften

Så här fungerar det när du anlitar oss på Min Datorsupport

 

wifisupport

Kostnadsfri felsökning vid vårt första möte

Vid ett första besök på ditt företag eller hemma hos dig gör vi en kostnadsfri felsökning av ditt hemnätverk eller företagsnätverk. För att kunna ge dig den hjälp du förväntar dig går vi tillsammans igenom dina önskemål och behov.
Efter genomförd felsökning ger vi förslag till åtgärder på ditt nätverk eller övrig IT-utrustning. Kostnadsfria första-besök erbjuder vi nya kunder inom en fyramilsradie från centrala Stockholm.

Fasta priser

Fasta priser – tacka ja eller nej till kostnadsförslag

Efter felsökning och genomgång av din utrustning ger vi dig en fast kostnad för att åtgärda ditt WiFi och datanätverk. Tackar du nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja till vårt förslag åtgärdar vi ditt nätverk omgående. Minimipriset för besök och, av dig accepterad, åtgärd är 1.600:- exkl moms (2.000:- inkl moms). För privatperson blir kostnaden 1000:- efter RUT-avdrag. Vid mer omfattande och svårberäknade arbetsinsatser använder vi oss av timdebitering.

wifisupport

Garanti – du ska vara full ut nöjd

Vi på Min Datorsupport erbjuder alltid Nöjd-Kund-Garanti på datanätverk vi hjälper dig förlänga nätverket hemma eller på kontoret. Kan vi inte alls åtgärda något av de fel vi hittar på ditt nätverk, behöver du inte betala för vårt besök. Vi kan dock inte lämna garantier på arbeten vi utfört (normalt i branschen) eftersom till exempel en automatisk uppgradering eller andra åtgärder på ditt nätverk ligger utanför vår kontroll. Fråga oss så berättar vi mer!

wifisupport

RUT-avdrag – halva kostnaden för privatperson

Som privatperson har du enligt skatteverkets regler möjlighet att dra av 50 procent på arbetskostnaden för WiFisupport. Maxbeloppet är 50.000 kr per år för dig som är 18 år eller äldre. Som kund ansvarar du själv för att du har rätt att använda RUT-avdrag och inte begär avdrag för högre belopp än maxbeloppet. Fråga oss om du känner dig osäker på hur det fungerar med RUT.

rut-rit-avdrag

Vi återvinner din gamla nätverksutrustning – gratis

När du anlitar oss på Min Datorsupport hjälper vi dig även, helt utan kostnad, att skrota och återvinna dina gamla nätverksprodukter. Givetvis ser vi till att radera/förstöra alla filer och all information som finns lagrad innan den lämnas till återvinning. För oss är det en självklar service till våra kunder – och du slipper ägna tid åt att på ett bra och tryggt sätt bli av med din uttjänta utrustning. Dessutom slipper du att ha gammal utrustning liggandes hemma eller på kontoret. Skönt!

rut-rit-avdrag

Våra löften är viktiga – för oss och för dig

Vi gör inte bara ett bra jobb med ditt datanätverk. Vi vill också göra ett bra och personligt jobb gentemot dig som kund. Därför är våra erbjudanden kring fasta priser, felsökning och garanti viktiga. Det ska vara lätt och tryggt att anlita oss. Vi arbetar metodiskt, är tydliga med hur vi arbetar och med vad vi lovar och utför. Hos oss på Min Datorsupport får du även hjälp av en och samma nätverkstekniker, vilket är en bra och praktiskt för dig som kund.