datanät

Datanät

Datanät är våra nätverkstekniker i Stockholm proffs på, vilket har resulterat i mycket höga kundbetyg. Vi hjälper dig med allt ifrån att dra nätverkskabel till installation av nätverksskrivaren.

 


 
Boka tid för hjälp med ditt datanät

 
boka tid
 
08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se

 

 
datanät

Tjänsteutbud

Vi erbjuder dig ett brett tjänsteutbud kring datanät. Med vårt breda tjänsteutbud hjälper vi dig med allt ifrån val av internetleverantör till installation av din nätverksskrivare och dator.

- Vårt vanligaste uppdrag kring datanät är installation av trådlösa nätverk för privatpersoner och företag med hög prestanda. Vi ser ofta "hemmasnickrade" nätverk och resultatet blir ofta ett svajigt nätverk.

- All slags dragning av nätverkskabel hjälper vi dig med när du har en bostad eller företagslokal som är större än 60 kvadratmeter. När du har en yta du vill få WiFi på som är större än vad en router täcker, så behövs kablade accesspunkter som skickar stabil WiFisignal.

- Hemmanätverk för privatpersoner har ofta behov av barnkontroll för att begränsa barns surfande, detta är något vi ofta hjälper våra kunder med.

- Vi erbjuder våra kunder ett förmånligt serviceavtal så ditt datanät alltid är uppdaterat och fungerar som det ska.

 

Film om hur det fungerar när vi hjälper dig med ditt datanät

 

Ska jag själv installera mitt datanät?

Om du är duktig på nätverk så ska du göra det själv.
Installerar du ditt nätverk själv så ska du undvika allt som heter repeaters, meshnätverk och homeplugins. Resultatet blir mestadels ett ostabilt nätverk och WiFi.

 

 
 
datanät
 

Bra villkor när du anlitar oss

- Våra nätverkstekniker ser kostnadsfritt över ditt befintliga nätverk och WiFi. Behöver du installationshjälp för ett helt nytt nätverk så ser vi kostnadsfritt över förutsättningarna.

- Efter genomgången får du ett fast pris för åtgärd. Om du accepterar priset hjälper vi dig oftast direkt på plats då vi alltid har med oss all nätverksutrustning. Tackar du nej så betalar du ingenting.

- Vi installerar professionella nätverk och kan lova dig mycket hög stabilitet, samt så kan du även välja till ett serviceavtal så ditt datanät alltid är uppdaterat.

 

Boka en tid via länken nedan, alternativt kontakta oss först via telefon eller E-post


08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se