mindatorsupport

 
 
 
 

Datarecovery

Har olyckan varit framme och du tappat alla dokument, bokföring, bilder eller andra filtyper?

 

Vi hjälper dig med datarecovery till fasta priser. Vi åker även ut till dig kostnadsfritt som privatperson eller företagare och undersöker hur omfattande data räddning som behöver genomföras. Allt helt kostnadsfritt!
Vi ger dig sen ett fast pris som du får tacka ja eller nej till.

 


 

Så tycker våra kunder om vår datarecovery i Storstockholm:

Robert Myr berättar om när han fick hjälp med datarecovery:
"Tack för att ni hjälpte mig återskapa alla mina digitalbilder, vet inte vad jag skulle gjort om de hade varit borta för evigt."

 

Göran Blom berättar om när han fick hjälp med datarecovery:
"Som företagare är man extra drabbad när något sånt här händer, känns skönt att all bokföring gick återskapa. Stort tack :)"

 

Anna Smidth berättar om när hon fick hjälp med datarecovery:
"Vilken tur att ni kom till mig så min dator fick genomgå dataservice av er,  jag slapp köpa en ny dator 🙂 Ni gjorde några inställningar i datorn som jag förstår det, men nu rullar den på i vanlig ordning igen och alla dokument är tillbaka. Er dataservice rekommenderas varmt!"

 

Urban Strid berättar om när han fick hjälp med datarecovery:
"När jag uppdaterade till Windows 10 så försvann alla filer, tack Min Datorsupport för all hjälp med att återskapa mina dokument."

 
 
 
 
 

Vi tror på Service och Kvalitet och erbjuder alla kunder professionell datarecovery i hela Stockholm

data support

Gratis felsökning vid datarecovery

Istället för att du ska behöva åka och lämna in din dator, telefon eller surfplatta så erbjuder vi oss att hitta felet direkt på plats. Dator problem felsöker vi utan kostnad hemma hos dig, även nätverksproblem felsöker våra nätverkstekniker kostnadsfritt, allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att få dataservice.

data support

100% Nöjd Kund Garanti vid datarecovery

Vi erbjuder våra kunder 100% nöjdhetsgaranti efter all data räddning vi genomför, vilket innebär att vi arbetar efter att du ska bli 100% nöjd med slutresultatet. Kan vi inte alls lösa ditt problem och återskapa några som helst filer, behöver du inte betala något.

data support

Fasta priser vid datarecovery

Slipp överraskningar och dolda avgifter när du får hjälp med allt ifrån dataräddning till hjälp att förlänga räckvidden på trådlöst nätverk! Vi genomför först kostnadsfri felsökning av hur stort behov av dataräddning ni har och kommer sen överens med dig om ett fast pris.

 
 
 
 
 

Vi har många nöjda kunder som fått hjälp med IT-Support av oss, se fler nöjda kunder nedan och vad de säger om Min Datorsupport AB