Windows Support får våra personliga tekniker toppbetyg för

Med Min Datorsupport får du både professionell och personlig Windows Support. När du behöver hjälp kommer alltid en och samma tekniker – IT-tekniker som dessutom fått bäst betyg i Storstockholm för Windows-support. Vi kommer till dig och felsöker utan kostnad. Vi föreslår åtgärd och ger dig ett fast pris. Vi tror att du som ny kund blir lika nöjd som alla våra andra kunder.

08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se

 
 
 

Detta hjälper vi ofta till med

- Virusrensning.
- Få fart på en långsam PC.
- Installation av affärssystemet Visma Byråstöd mm.
- Ominstallation och uppgradering.
- Rädda data från en kraschad PC.
- Inköp och migrering av data från gammal till ny PC, samt mycket mer.

 
 
 

Boka din tid för Windows Support här nedan

Förstabesök hos kunder inom en fyramilsradie från Stockholms centrum är alltid kostnadsfria.
Efter genomgång av din PC och felsökning får du ett förslag till åtgärder och ett kostnadsförslag.
Väljer du att tacka nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja åtgärdar vi din utrustning omgående.

 

 
bokatid
 

Så tycker våra kunder om vår Windows Support i Stockholm:

 

Maria Larsson berättar om vår Windowssupport:
"Vilken superservice! Jättenöjd med er Windowssupport! Jag som inte kan det här med datorer uppskattar att det finns andra som kan det här med Windows och kan ge support på ett pedagogiskt sätt!!"

 

Rut Göransson berättar om vår Windowssupport:
"Tack för hjälpen med att ominstallera Windows på min dator! Jag är så tacksam då jag inte vet vad jag skulle tagit mig till om jag inte ringt er. Jag kommer helt klart anlita er igen när jag behöver Windows support"

 

Charlotta Berglund berättar om vår Windowssupport:
"Vilken tur det finns dom som kan det här med datorer och hur man installerar Windows på en dator. Ni installerade Windows och Outlook mm, är jättenöjd med er Windows Support"

 

Victor Ström berättar om när han fick hjälp med datorn:
"Min dator hade slutat fungera och det gick inte att komma in i Windows längre. Tack MinDatorSupport för hjälpen med er Windows Support då ni ordnade så Windows fungerade igen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Våra löften

Så här fungerar det när du anlitar oss på Min Datorsupport

 
 

Felsökning - Windows Support
 

Kostnadsfri felsökning vid vårt första möte

Vid ett första besök på ditt företag eller hemma hos dig gör vi en kostnadsfri felsökning av din dator och din IT-utrustning. För att kunna ge dig den hjälp du förväntar dig går vi tillsammans igenom dina önskemål och behov.
Efter genomförd felsökning ger vi förslag till åtgärder på din dator och/eller övrig IT-utrustning. Kostnadsfria första-besök erbjuder vi nya kunder inom en fyramilsradie från centrala Stockholm.

 
 
 
 

Fasta priser vid Windows Support
 

Fasta priser för Windows Support – tacka ja eller nej till kostnadsförslag

Efter felsökning och genomgång av din utrustning ger vi dig en fast kostnad för att åtgärda det som krävs för att din utrustning ska fungera bra. Tackar du nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja till vårt förslag åtgärdar vi felen direkt på plats. Minimipriset för besök och, av dig accepterad, åtgärd är 1.600:- exkl moms (2.000:- inkl moms). För privatperson blir kostnaden 1000:- efter RUT-avdrag. Vid mer omfattande och svårberäknade arbetsinsatser använder vi oss av timdebitering.

 
 
 
 

Kundgaranti vid Windows Support
 

Garanti – du ska vara full ut nöjd

Vi på Min Datorsupport erbjuder alltid Nöjd-Kund-Garanti på arbeten vi utför. Kan vi inte åtgärda något alls av de fel vi hittar på din dator eller utrustning behöver du inte betala för vårt besök. Vi kan dock inte lämna garantier på arbeten vi utfört (normalt i branschen) eftersom till exempel en automatisk uppdatering eller andra åtgärder på din dator ligger utanför vår kontroll och kan påverka funktionen på ett sätt som vi inte kan ta ansvar för. Fråga oss så berättar vi mer!

 
 
 
 

rut-rit-avdrag vid Windows Support
 

RUT-avdrag för Windows Support – halva kostnaden för privatperson

Som privatperson har du enligt skatteverkets regler möjlighet att dra av 50 procent på arbetskostnaden för Windows Support. Maxbeloppet är 50.000 kr per år för dig som är 18 år eller äldre. Som kund ansvarar du själv för att du har rätt att använda RUT-avdrag och inte begär avdrag för högre belopp än maxbeloppet. Fråga oss om du känner dig osäker på hur det fungerar med RUT.

 
 
 
 

rut-rit-avdrag vid Windows Support
 

Vi återvinner dina gamla datorer – gratis

När du anlitar oss för IT-Support på Min Datorsupport hjälper vi dig även, helt utan kostnad, att skrota och återvinna dina gamla datorer. Givetvis ser vi till att radera/förstöra alla filer och all information på din Windows dator innan datorn lämnas till återvinning. För oss är det en självklar service till våra kunder – och du slipper ägna tid åt att på ett bra och tryggt sätt bli av med din uttjänta utrustning. Dessutom slipper du att ha gamla datorer liggandes hemma eller på kontoret. Skönt!

 
 
 
 

rut-rit-avdrag 

Våra löften är viktiga – för oss och för dig

Vi gör inte bara ett bra jobb med dina datorer och din utrustning. Vi vill också göra ett bra och personligt jobb gentemot dig som kund. Därför är våra erbjudanden kring fasta priser, felsökning och garanti viktiga. Det ska vara lätt och tryggt att anlita oss. Vi arbetar metodiskt, är tydliga med hur vi arbetar och med vad vi lovar och utför. Hos oss på Min Datorsupport får du även hjälp av en och samma IT-tekninker, vilket är en bra och praktiskt för dig som kund.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi på Min Datorsupport AB kan stolt berätta att våra IT-Tekniker har...

Flest och bäst kundbetyg i hela Storstockholm när vi hjälpt våra kunder med Windows Support. Våra IT-Tekniker sätter alltid kunden i fokus och erbjuder personlig Windows Support efter kundens önskemål.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se fler kundbetyg nedan om vår IT-Support och Windows Support i Stockholm

 

Eric Klasson uppskattar oss för hjälpen med hans Mac datorer
Nu är mina Mac datorer nyinstallerad med nyaste OS X, tack så mycket för hjälpen med den Macsupport ni utfört på mina Mac datorer. Ni hade en väldigt trevlig och hjälpsam...
Är du som Eric Klasson i behov av Macsupport för dina mac datorer? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din Mac.
Läs mer
Tage Johansson rekommenderar oss som PC Support
Tack för hjälpen med att installera om Windows, fantastisk PCsupport fick jag och nu kan jag äntligen börja använda datorn igen efter att den har varit mycket långsam. Han som...
Är du som Tage Johansson i behov av PC Support? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din PC.
Läs mer
Anna Persson rekommenderar oss när det gäller virusrensning
Tack för all hjälp med att köra en riktig virusrensning på datorn. Nu fungerar den äntligen efter er virusrensning som som ni genomförde och den går inte långsamt längre. Jag...
Är du som Anna Persson i behov av virusrensning? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din dator.
Läs mer
Lisa Wester gillar vårt arbete gällande en säkerhetskopia på bilder
Tack för hjälpen med att skapa en säkerhetskopia på mina bilder och alla viktiga jobbdokument. Jättebra service och ni visade pedagogiskt hur jag ska hantera min backup....
Är du som Lisa Wester i behov av att skapa en säkerhetskopia? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring backup.
Läs mer
Frank Ros rekommenderar oss för hjälpen med sitt hemnätverk
Tack för hjälpen med mitt hemma-nätverk! Nu fungerar mitt trådlösa nätverk och jag kan komma ut på internet med dator, telefon och surfplatta. Att det kan vara så enkelt att...
Är du som Frank Ros i behov av hjälp med ditt hemnätverk? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring ditt hemnätverk.
Läs mer
Lena Andersson fick hjälp med att konvertera VHS till DVD
Är jättenöjd med både support och bemötande. Som 55+ så behövde jag hjälp från någon som kan konvertera VHS till DVD skiva, så att gamla filmer blir bevarade. Rekommenderar andra att få hjälp av...
Är du som Lena Andersson i behov av att konvertera VHS till DVD? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring dina gamla VHS filmer.
Läs mer
Bruno Gustavsson rekommenderar oss gällande hjälp med en trög dator
Jag har haft min PC under många år och helt plötsligt har jag fått en trög dator, som tur var slapp jag ominstallera windows då MinDatorSupport.se hjälpte mig lösa felet....
Är du som Bruno Gustavsson i behov av att snabba upp en trög dator? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din tröga dator.
Läs mer
Anette Pettersson rekommenderar oss som support för epost
Vad skönt det är att det finns människor som kan det här med datorer. Jag fick epost Support av en IT-kille som var här. Han hjälpte mig att få min Gmailadress att...
Är du som Anette Pettersson i behov av epost Support? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din epost.
Läs mer
Chandra Westerlund rekommenderar oss vid hjälp av en smarttelefon
Jag hade precis införskaffat mig en ny smarttelefon. Jag fick support av en IT-Tekniker som heter Emil som jag rekommenderar andra att ta hjälp av....
Är du som Chandra Westerlund i behov av hjälp med din smarttelefon eller surfplatta? Klicka på länken och boka gratis rådgivning.
Läs mer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Information om Windows historia

Ursprungligen var en version av Windows med kodnamnet Microsoft Windows Fiji Blackcomb planerad att bli uppföljaren till Windows XP och Windows Server 2003. Många olika funktioner var planerade för Blackcomb, med ett fokus på sökning efter data och ett avancerat system för datalagring kallat WinFS. Dock annonserades 2003 en tidigare, mindre release med kodnamnet Microsoft Windows Fiji ”Longhorn”. Detta försenade utvecklingen av Blackcomb. Vid mitten av 2003 hade Longhorn försetts med en del av den funktionalitet som från början var planerad för Blackcomb. Efter att tre stora virus utnyttjat brister i Windows operativsystem under en kort period 2003 så ändrade Microsoft sina planer och prioriteringar gällande utvecklingen och avbröt stora delar av utvecklingen av Longhorn. Istället utvecklade man nya service packs för Windows XP och Windows Server 2003. Utvecklingen av Longhorn (Vista) togs även upp igen, försenad, i augusti 2004. En mängd av funktioner togs bort från Longhorn.

Blackcomb döptes om till Vienna 2006 och bytte namn igen till Windows 7 under 2007. Under 2008 avslöjades det att Windows 7 skulle bli det officiella namnet på operativsystemet. Det har varit en del förvirring gällande namngivningen av Windows 7, samtidigt som operativets version är 6.1, vilket ska indikera att det liknar Windows Vista och öka kompatibiliteten med programvara som bara hanterar versionsnummer som är vanliga, och liknar Windows 2000 och Windows XP som båda har versionsnummer i formatet 5.x.

Det första släppet till utvalda Microsoft partners kom i januari 2008 I och med ”Milestone 1, build 6519”. Vid Professional Developers Conference 2008, demonstrerade Microsoft Windows 7 och dess nya omarbetade aktivitetsfält. Upplagor av Windows 7 build 6801 distribuerades vid slutet av konferensen, dock var det demonstrerade aktivitetsfältet ej aktiverat i den upplaga som gavs ut.