Kontakta oss

Allt kring Min Datorsupport ska vara så enkelt möjligt för dig som kund. Därför är det lika lätt för dig att kontakta oss som det är att smidigt att anlita oss. Här nedan kan du kontakta våra IT-tekniker och nätverkstekniker via E-post, Telefon, Facebook eller med formuläret. Du kan även redan nu boka tid direkt via vår interaktiva bokningskalender.
Helt enkelt – välkommen!


 
Vill du redan nu boka en tid med en IT-Tekniker, klickar du här.
Vill du boka tid för felsökning av ditt hemnätverk eller företagsnätverk, så klickar du här för att boka en nätverkstekniker.
08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se

Facebook_dator_support

 
 

Kontaktformulär - Fyll i dina uppgifter

 
 
 

Besöksadress - Vill du hellre lämna in din utrustning?

Vi finns tillgängliga på besöksadressen måndag - torsdag 08.00-17.00, samt fredagar 09.00-16.00.

 

Min Datorsupport AB
Strandbergsgatan 61 (3tr)
112 51 Stockholm

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Våra IT-Tekniker tror på Service och Kvalitet

 
 

Kostnadsfri felsökning av IT-Tekniker

Kostnadsfri Felsökning

Istället för att du ska behöva åka och lämna in din dator för att få teknisk support, så erbjuder våra IT-Tekniker att hitta felet direkt på plats hos dig, utan kostnad! Allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att få hjälp av en IT-Tekniker i Stockholm.

Våra IT-Tekniker lämnar 100% Nöjd Kund Garanti

100% Nöjd Kund Garanti

Vi erbjuder våra kunder 100% nöjdhetsgaranti när vi hjälpt dig med ett Trådlöst Nätverk, en PC eller Mac mm, vilket innebär att vi arbetar efter att du ska bli 100% nöjd med slutresultatet. Kan vi inte alls åtgärda felet behöver du inte betala något, vi ser alltid till att våra kunder är 100% nöjda med det arbete vi utfört.

Våra IT-Tekniker lämnar alltid fasta priser på IT-Support

Vi har Fasta priser

Slipp överraskningar och dolda avgifter! Våra IT-Tekniker kommer överens med dig om ett fast pris efter vår kostnadsfria felsökning innan vi åtgärdar felet/felen på din dator, telefon eller surfplatta. Vi är en Data Support i Stockholm som alltid håller vad vi lovar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi är stolta över våra kundbetyg

Vi på Min Datorsupport kan stolt berätta att våra IT-Tekniker har fått de bästa kundbetygen i hela Stockholms län kring allt ifrån vanlig datorsupport till Dataräddning och nätverksoptimering mm.

Våra IT-Tekniker sätter alltid kunden i fokus och erbjuder personlig IT Support efter kundens önskemål.