Ta hjälp av en nätverksinstallatör

Att ha ett snabbt och pålitligt nätverk och en uppkoppling mot internet är viktigt i dagens samhälle, och om du har ett dåligt nätverk kan detta tyvärr få negativa konsekvenser. Du kan till exempel ha svårigheter att överhuvudtaget hitta ditt nätverk i listan över tillgängliga WiFi-nätverk, du kan uppleva problem när du ska ansluta till internet eller drabbas av en långsam internetuppkoppling, och du kan även upptäcka att du titt som tätt tappar din anslutning till nätverket.

Men varför skulle jag ta hjälp av en nätverksinstallatör, kanske du tänker? Att installera ett nätverk kan ju låta som en enkel sak att göra själv. Och så kan det absolut vara, beroende på hur teknisk och kunnig du är, men det beror även vilken tid du vill lägga ner på problemet. I denna text kan du läsa om vissa uppgifter som du kanske har problem med hemma och som oftast ingår i vardagen för en nätverksinstallatör.

Du kanske tycker det verkar svårt med vissa tekniska göromål? Kontakta oss så hjälper en duktig nätverksinstallatör till och avhjälper dina nätverksproblem!
Du kan även boka en tid direkt via vår interaktiva bokningskalender längre ner på sidan.
 

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se

 
Bra villkor när du anlitar en nätverksinstallatör från oss
- Vi erbjuder kostnadsfria besök hos dig och felsöker gratis ditt företagsnätverk eller hemnätverk.
- Du får ett fast pris att tacka ja eller nej till, tackar du nej behöver du inte betala något. Tackar du ja nyinstallerar eller optimerar vi ditt nätverk & WiFi direkt på plats, då vi alltid har med all eventuell utrustning.
 
Boka tid med en nätverkstekniker via knappen nedan


 
nätverksinstallatör

 

Därför bör du anlita en nätverksinstallatör

När du sätter upp ett nytt nätverk, eller uppgraderar ditt befintliga nätverk, kan det löna sig att få ut mesta möjliga av din installation. Att välja en framtidssäker lösning som kommer kunna stödja de tekniker som ligger framför oss är ett sätt att göra detta på. Att välja rätt kablar och nätverksutrustning med en pålitlig prestanda, samt se till så att ditt nya nätverk kommer att prestera väl under en lång tid framöver är ett annat sätt.

Det bästa sättet att åstadkomma detta på är att använda sig av en duktig nätverksinstallatör. För vem är egentligen bättre lämpad att installera ditt nätverk och all dess kringutrustning än en yrkesman som har utbildats i att på ett korrekt och effektivt sätt installera denna för maximal prestanda?

 

Fördelar med att ta hjälp av ett proffs

När det kommer till det praktiska arbetet med att sätta upp ett nätverk, är certifierade nätverkstekniker det snabbaste och mest effektiva sättet kan installera nätverksprodukter. Om några utmaningar eller hinder skulle uppstå under resans gång, kan en expert på området snabbt överkomma dessa. När du tar hjälp av oss kan du känna dig trygg i att vetskapen om att våra experter kommer kunna avhjälpa eventuella problem som kan uppstå under installationen. Det kan vara undermåliga nätverkskablar, nätverksuttag eller nätverksutrustning.

Våra installatörer har fått praktisk utbildning i att på rätt sätt installera och ansluta nätverksutrustning och kan därigenom minimera antalet misstag och fel. När du tar hjälp av en duktig nätverksinstallatör kan du därmed förvänta dig färre prestandaproblem längre fram. Du kan känna dig säker på att ditt nätverk har installerats på rätt sätt i första skedet och därför kommer att ha en hög upptid. Vi erbjuder ett serviceavtal till våra kunder och uppdaterar nätverksutrustningen löpande för att minimera nätverksproblem.

Nu när du känner till fördelarna med att anlita en proffsig installatör, är det dags att gå vidare med att berätta lite om vad installatören gör och vad vi kan hjälpa dig med.

 

Detta gör en nätverksinstallatör

En nätverksinstallatör ansvarar för att installera och underhålla nätverksutrustning. Han eller hon säkerställer att nätverket fungerar som det ska och uppgraderar vid behov detta för att tillhandahålla maximal prestanda. Detta arbete kan utföras på företag och hos organisationer såväl som i privata bostäder.

Vi är duktiga nätverksinstallatörer och kan hjälpa dig med en rad olika arbeten. Nedan berättar vi mer om några av dessa.

 

Datakabeldragning och installation av datauttag

I hemmet, eller på företaget, kan det behövas installation av kabelsystem för data, till exempel installation av vägguttag eller patchpaneler. Du kanske till exempel har skaffat dig en ny fiberanslutning, eller en ny lösning för ditt nätverk hemma. Du kanske ska dra en nätverkskabel till en speldator eller någon annan teknisk apparat.
Kontakta oss så hjälper vi dig med dessa saker på ett effektivt och smidigt sätt!

 

Installation av switchar, routers, accesspunkter med mera

Vi kan hjälpa dig med att installera datornätverk såsom LAN och WAN, genom vilka du kan få tillgång till internet, intranät och andra slags kommunikationssystem. Du kan även få hjälp av oss med att installera hårdvara och mjukvara, sätta upp användarkonton och lösenord samt övervaka nätverkets resursanvändning och se över dess säkerhet.

Att installera olika slags aktiva komponenter som till exempel switchar, accesspunkter, webbkameror & routers, ingår också ofta i en nätverksinstallatörs vardag. Andra typiska tjänster kan vara installation och konfigurering av klienter och skrivare i nätverket, backup av både server och klienter och även kontinuerlig skötsel av nätverket.

Såvida detta inte är någonting du har erfarenhet av att göra eller vill testa att experimentera med, bör du ta hjälp av oss och våra kompetenta nätverksinstallatörer.

 

Ta hjälp av Min Datorsupport med ditt nätverk

Vi på Min Datorsupport kan hjälpa dig med att installera och optimera nätverk. Vi använder oss av tillförlitlig nätverksutrustning och installationsteknik. Vi drar kabel och installerar allt som behövs, och vi erbjuder kostnadsfri felsökning i samband med första mötet.
 

Informationsfilm om hur våra nätverksinstallatörer kan hjälpa dig

 
Boka tid via knappen nedan

 

Vi får toppbetyg av våra kunder

Vi är stolta över att ha fått kundbetyget 4,8 av 5,0 i över 100 st oberoende rekommendationer från Reco.

 


 

Boka en tid med oss nedan:

Förstabesök hos kunder inom en fyramilsradie från Stockholms centrum är alltid kostnadsfria.
Efter genomgång av ditt nätverk på plats hos dig får du ett förslag till åtgärder och ett kostnadsförslag för att åtgärda ditt hemnätverk eller företagsnätverk.
Väljer du att tacka nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja åtgärdar vi ditt nätverk omgående.


 
 

Krångligt?

Ring eller mejla oss istället.

 

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se