Wifi problem – datorn hittar inte wifi

Har du problem med att din dator tappar wifi hemma? Ingen fara, Min Datorsupport hjälper dig! Vi hjälper både privatpersoner och företag med att lösa wifi problem, och våra kunder ger oss toppbetyg för vår service.
 


 
Välkommen att ringa, mejla eller att boka tid nu direkt och få proffshjälp.
08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se

 
boka tid
 
 

Dator tappar wifi

Det är ett vanligt problem att en dator tappar wifi, vi får också ofta höra att “min dator hittar inte wifi”. Du är med andra ord inte ensam! Min Datorsupport har hjälpt många kunder att lokalisera problem och åtgärda dem. Det finns många anledningar till att en dator tappar wifi eller inte hittar wifi. Det kan bero på att nätverket inte täcker hela huset eller lägenheten, vilket då kan åtgärdas med att vi sätter upp en till accesspunkt eller använder en bättre router. När en dator tappar wifi trots att man sitter på en och samma plats kan det bero på att hemnätverket inte är helt korrekt uppsatt. Ett nätverk kan nämligen fungera lite grann även om det inte är helt rätt uppsatt. Det gör att wifi:t kan tyckas fungera ena stunden för att man i nästa stund plötsligt upplever att “datorn hittar inte wifi”.

wifi problem

Min Datorsupport hjälper dig att sätta upp ditt hemnätverk på ett korrekt sätt. Vi ser samtidigt till att du får ut maximal prestanda av de produkter du köpt. Självklart kan vi också hjälpa dig i valet av produkter så att du får hårdvara som passar just din bostad eller företagslokal.
 

Informationsfilm om hur vi hjälper dig med nätverksproblem

 
Boka tid för hjälp med dina WiFiproblem via knappen nedan


 

Datorn hittar inte WiFi – hur får jag hjälp?

På vår hemsida kan du enkelt boka en tid som passar dig för att få hjälp med att datorn inte hittar wifi. Du gör det snabbt via vårt bokningsformulär på hemsidan, där du direkt ser vilka tider som är lediga. Du väljer en tid som passar dig, vi har tider både på förmiddagar och eftermiddagar för att du ska kunna hitta en lämplig tid, och skickar sedan iväg din bokning. Allt är klart på en minut. Självklart når du oss också över mejl och telefon och kan boka en tid även på detta sätt. Vi svarar dygnet runt eftersom vi vet att wifi problem kan uppstå när som helst, inte bara under kontorstid.

När du bokat en tid kommer vi hem till dig och går igenom din lösning och felsöker nätverket. Detta gör vi helt kostnadsfritt! Vi ger dig därefter ett förslag på lösning tillsammans med ett kostnadsförslag. Du tar ställning till om du vill ha hjälp att få ett fungerande wifi-nätverk hemma. Tackar du nej till vår lösning behöver du inte betala något alls, tackar du ja sätter vi igång med det förslag som du godkänt. En stor fördel, som spar både tid och pengar är att du alltid får samma nätverkstekniker som kommer hem till dig. Det gör att personen är insatt i dina wifi problem och du vet vilken information teknikern har fått tidigare.

Fördelar med Min Datorsupport

Våra kunder ger oss höga betyg för vår kunskap och service, vilket vi självklart är mycket glada för. Du kan med andra ord känna dig trygg med att vi levererar en bra lösning för dina wifi problem. Fler fördelar är:

  • att du når oss dygnet runt.
  • att vi felsöker ditt wifi helt kostnadsfritt.
  • att vi hjälper dig i valet av utrustning.
  • att du får träffa en och samma tekniker.

datorn hittar inte tappar wifi

Undvik wifi problem från början

Vill du göra det enkelt för dig ser du till att sätta upp ett trådlöst nätverk för ditt hem eller företaget korrekt från början. Tar du hjälp av Min Datorsupport vet du att du får rätt hårdvara som passar din bostad eller företagslokal och du får det riktigt uppsatt på en gång. För även om du är teknisk och har erfarenhet av nätverk, krävs det nästan alltid en expert för att få ut maximal prestanda av produkter som ingår i ett hemnätverk och för att undvika att en dator tappar wifi eller andra wifi problem. 

Krångligt?

Ring eller mejla oss istället.

 

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se