Problem med din Mac?

Vi förstår oss på din MacIntosh-dator. Det visar bland annat det faktum att våra IT-tekniker, för just Mac-support, får bäst betyg i hela Storstockholm.
Genom att lyssna till dina önskemål och behov, och lägga till vår långa kunskap och erfarenhet ger vi dig Mac-support i toppklass.

08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se
 
bokatid

 
 
 

Detta hjälper vi ofta macanvändare macsupport kring:

- Få fart på en långsam Mac genom att antingen rensa den på skräp, ominstallation eller byte av hårddisk.
- Uppgradering till ett nytt operativsystem.
- E-postproblem är ett mycket vanligt problem som vi erbjuder Macsupport kring.
- Byte av hårddisk till en SSD. Många gamla macdatorer går att få mycket snabba igen om man byter till en SSD disk, detta är ett billigare alternativ än att köpa en ny.
- Backup via extern hårddisk eller via iCloud.
- Återskapning av data och mycket mer om din hårddisk inte är krypterad.
- Förutom Macsupport så hjälper vi till med installation av stabila och snabba trådlösa nätverk hjälper våra nätverkstekniker ofta till med, så din Mac alltid får full täckning i ditt hem eller på företaget.

 
 
 

Boka macsupport nedan

Förstabesök hos kunder inom en fyramilsradie från Stockholms centrum är alltid kostnadsfria.
Efter genomgång av din Mac på plats får du förslag till åtgärder och ett kostnadsförslag.
Väljer du att tacka nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja åtgärdar vi din Mac omgående.

 

 
bokatid
 

Macsupport - Så tycker våra kunder om våra Mactekniker och Macsupport i Stockholm:

 

Göran Nilsson berättar om vår Macsupport:
"Tack för hjälpen macsupport jag fick med min Mac mini, som blivit långsam. Vill varmt rekommendera er Macsupport till andra då ni har så bra service och alltid ger bra tips och tricks. "

 

Anna Lyytinen skriver detta om vår Macsupport:
"Var en IT-Tekniker här som såg över min Mac book pro som fått virus. Tack för all hjälp och bra priser har ni. Jag kommer anlita er igen då ni var så duktiga! Suveränt bemötande och bra macsupport!!"

 

Rut Persson berättar om den Macsupport han fått:
"Jag som är gammal har svårt för det här med datorer, tack för hjälpen med installation av mig Mac. Ni har jättebra Macsupport och fick ett trevligt bemötande!"

 

Nils-Ove Bertilsson berättar om vår Macsupport:
"Ni har varit här två gånger nu och åtgärdat både det trådlösa nätverket som inte fungerade och nu sist fick vi Macsupport då vår dator inte startade. Stort tack för all Macsupport, samt så har ni bra priser och jag gillar att ni erbjuder gratis felsökning och hembesök!!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Våra löften kring Macsupport

Så här fungerar det när du anlitar oss på Min Datorsupport

 
 

Felsökning på mac
 

Kostnadsfri felsökning av din mac vid vårt första möte

Vid ett första besök på ditt företag eller hemma hos dig gör vi en kostnadsfri felsökning av din mac och din IT-utrustning. För att kunna ge dig den hjälp du förväntar dig går vi tillsammans igenom dina önskemål och behov.
Efter genomförd felsökning ger vi förslag till åtgärder på din mac och/eller övrig IT-utrustning. Kostnadsfria första-besök erbjuder vi nya kunder inom en fyramilsradie från centrala Stockholm.

 
 
 
 

Fasta priser för hjälp med din mac
 

Fasta priser – tacka ja eller nej till kostnadsförslag

Efter felsökning och genomgång av din mac ger vi dig en fast kostnad för att åtgärda det som krävs för att din utrustning ska fungera bra. Tackar du nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja till vårt förslag åtgärdar vi felen direkt på plats. Minimipriset för besök och, av dig accepterad, åtgärd är 1.600:- exkl moms (2.000:- inkl moms) för macsupport. För privatperson blir kostnaden 1000:- efter RUT-avdrag. Vid mer omfattande och svårberäknade arbetsinsatser använder vi oss av timdebitering.

 
 
 
 

Kundgaranti när du får machjälp
 

Garanti vid macsupport – du ska vara full ut nöjd

Vi på Min Datorsupport erbjuder alltid Nöjd-Kund-Garanti på arbeten vi utför. Kan vi inte alls åtgärda något av de fel vi hittar på din macdator eller annan utrustning behöver du inte betala för vårt besök. Vi kan dock inte lämna garantier på arbeten vi utfört (normalt i branschen) eftersom till exempel en automatisk uppdatering eller andra åtgärder på din mac ligger utanför vår kontroll och kan påverka funktionen på ett sätt som vi inte kan ta ansvar för. Fråga oss så berättar vi mer!

 
 
 
 

rut-rit-avdrag på macsupport
 

RUT-avdrag – halva kostnaden för privatperson

Som privatperson har du enligt skatteverkets regler möjlighet att dra av 50 procent på arbetskostnaden för Macsupport. Maxbeloppet är 50.000 kr per år för dig som är 18 år eller äldre. Som kund ansvarar du själv för att du har rätt att använda RUT-avdrag och inte begär avdrag för högre belopp än maxbeloppet. Fråga oss om du känner dig osäker på hur det fungerar med RUT.

 
 
 
 

rut-rit-avdrag på macsupport
 

Vi återvinner dina gamla datorer – gratis

När du anlitar oss på Min Datorsupport hjälper vi dig även, helt utan kostnad, att skrota och återvinna dina gamla macdatorer. Givetvis ser vi till att radera/förstöra alla filer och all information innan macdatorn lämnas till återvinning. För oss är det en självklar service till våra kunder – och du slipper ägna tid åt att på ett bra och tryggt sätt bli av med din uttjänta utrustning. Dessutom slipper du att ha gamla datorer liggandes hemma eller på kontoret. Skönt!

 
 
 
 

rut-rit-avdrag på macsupport 

Våra löften är viktiga – för oss och för dig

Vi gör inte bara ett bra jobb med din Mac. Vi vill också göra ett bra och personligt jobb gentemot dig som kund. Därför är våra erbjudanden kring fasta priser, felsökning och garanti viktiga. Det ska vara lätt och tryggt att anlita oss. Vi arbetar metodiskt, är tydliga med hur vi arbetar och med vad vi lovar och utför. Hos oss på Min Datorsupport får du även hjälp av en och samma IT-tekninker, vilket är en bra och praktiskt för dig som kund.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi på Min Datorsupport AB har toppbetyg

Vi kan stolt berätta att våra IT-Tekniker har flest och bäst kundbetyg i hela Storstockholm inom Macsupport. Våra IT-Tekniker sätter alltid kunden i fokus och erbjuder alltid personlig Macsupport efter kundens önskemål.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Macsupport

Se fler kundbetyg nedan om vår Macsupport i Stockholmsområdet

 

Eric Klasson uppskattar oss för hjälpen med hans Mac datorer
Nu är mina Mac datorer nyinstallerad med nyaste OS X, tack så mycket för hjälpen med den Macsupport ni utfört på mina Mac datorer. Ni hade en väldigt trevlig och hjälpsam...
Är du som Eric Klasson i behov av Macsupport för dina mac datorer? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din Mac.
Läs mer
Tage Johansson rekommenderar oss som PC Support
Tack för hjälpen med att installera om Windows, fantastisk PCsupport fick jag och nu kan jag äntligen börja använda datorn igen efter att den har varit mycket långsam. Han som...
Är du som Tage Johansson i behov av PC Support? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din PC.
Läs mer
Anna Persson rekommenderar oss när det gäller virusrensning
Tack för all hjälp med att köra en riktig virusrensning på datorn. Nu fungerar den äntligen efter er virusrensning som som ni genomförde och den går inte långsamt längre. Jag...
Är du som Anna Persson i behov av virusrensning? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din dator.
Läs mer
Lisa Wester gillar vårt arbete gällande en säkerhetskopia på bilder
Tack för hjälpen med att skapa en säkerhetskopia på mina bilder och alla viktiga jobbdokument. Jättebra service och ni visade pedagogiskt hur jag ska hantera min backup....
Är du som Lisa Wester i behov av att skapa en säkerhetskopia? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring backup.
Läs mer
Frank Ros rekommenderar oss för hjälpen med sitt hemnätverk
Tack för hjälpen med mitt hemma-nätverk! Nu fungerar mitt trådlösa nätverk och jag kan komma ut på internet med dator, telefon och surfplatta. Att det kan vara så enkelt att...
Är du som Frank Ros i behov av hjälp med ditt hemnätverk? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring ditt hemnätverk.
Läs mer
Lena Andersson fick hjälp med att konvertera VHS till DVD
Är jättenöjd med både support och bemötande. Som 55+ så behövde jag hjälp från någon som kan konvertera VHS till DVD skiva, så att gamla filmer blir bevarade. Rekommenderar andra att få hjälp av...
Är du som Lena Andersson i behov av att konvertera VHS till DVD? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring dina gamla VHS filmer.
Läs mer
Bruno Gustavsson rekommenderar oss gällande hjälp med en trög dator
Jag har haft min PC under många år och helt plötsligt har jag fått en trög dator, som tur var slapp jag ominstallera windows då MinDatorSupport.se hjälpte mig lösa felet....
Är du som Bruno Gustavsson i behov av att snabba upp en trög dator? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din tröga dator.
Läs mer
Anette Pettersson rekommenderar oss som support för epost
Vad skönt det är att det finns människor som kan det här med datorer. Jag fick epost Support av en IT-kille som var här. Han hjälpte mig att få min Gmailadress att...
Är du som Anette Pettersson i behov av epost Support? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din epost.
Läs mer
Chandra Westerlund rekommenderar oss vid hjälp av en smarttelefon
Jag hade precis införskaffat mig en ny smarttelefon. Jag fick support av en IT-Tekniker som heter Emil som jag rekommenderar andra att ta hjälp av....
Är du som Chandra Westerlund i behov av hjälp med din smarttelefon eller surfplatta? Klicka på länken och boka gratis rådgivning.
Läs mer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Historia om Apple och Mac

Apple Computer hade i slutet av 1970-talet haft framgång med sina Apple II-datorer. 1979 besökte Steve Jobs och några ingenjörer från Apple Xerox PARC på inbjudan av Xerox för att titta på företagets arbete med Xerox Star, efterföljaren till Xerox Alto, och blev där övertygade om att framtiden låg i grafiska användargränssnitt. Besöket fick stor inverkan på de pågående utvecklingsprojekten för de datorer som skulle få namnen Lisa och Macintosh.

Föregångaren till Macintosh, Lisa, introduceras i januari 1983, och hade många av delarna i det grafiska användargränssnitt som skulle bli ett kännemärke för Macintosh. Lisa var i första hand tänkt för företag och affärskunder men blev inte någon större kommersiell framgång. Konkurrensen från IBM:s PC som lanserats 1981 blev stor främst på grund av prisskillnader och IBM:s starka ställning hos företagskunderna.

Första modellen av Macintosh – namnet kom från äpplesorten McIntosh – lanserades 24 januari 1984. Datortypen fick tack vare programvara som Adobe Pagemaker och Apples skrivare LaserWriter snabbt spridning inom det område som skulle komma att kallas desktop publishing. Under utvecklingen av arkitekturen valdes dåtidens (enligt Steve Wozniak) mest exklusiva och snabbaste processor Motorola 68000.

Reklamfilmen för lanseringen av de nya modellerna innehöll en springande idrottskvinna som kastar en slägga på en stor bioduk, för att störta en talande diktator. Tanken var att "diktatorn" skulle tolkas motsvara IBM, som sågs som den stora konkurrenten på datormarknaden, även om Commodore sedan 1983 dominerat hemdatormarknaden. Reklamfilmen syftar även på det samhälle som science-fictionromanen 1984 beskriver, och den korta texten "1984 blir inte vad 1984 var tänkt att bli" avslutar reklamen. För mer information om Apples historia kontaktar du oss, så hjälper vi dig med frågor du har och ger dig macsupport.