segt wifi

Segt WiFi

Våra kunder är mycket nöjda med arbetet våra nätverkstekniker utfört för att åtgärda ett segt WiFi. Vi tror det beror på vår mångåriga erfarenhet och att vi är en helhetsleverantör inom nätverksinstallationer. Vi hjälper dig med allt ifrån val av rätt nätverksutrustning, till att dra nätverkskabel hemma eller på kontoret.

 


 
boka tid
 
08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se
 

 
segt wifi

Åtgärda ett segt WiFi

Vad beror det på att mitt WiFi är segt?

Vi besöker dagligen kunder som har ett segt WiFi i sin bostad eller på kontoret. I majoriteten av fallen så beror det på att man försökt förlänga WiFi med fel utrustning, eller att den är felaktigt konfigurerad. Min Datorsupport rekommenderar accesspunkter (kabelanslutna) med en controller i botten, när ytan du vill täcka med WiFi är större än 70 kvadratmeter. Vi ser ofta Homeplugins, Meshnätverk och repeaters installerade och de är inte stabila och orsakar ofta mer problem än de löser.
 

Vad kan jag göra åt ett segt WiFi?

När du vill åtgärda ett segt WiFi är det precis som med allt annat i livet att det går lös på en slant, det finns tyvärr ingen enkel lösning.
- Välj rätt utrustning och lägg gärna några kronor extra då du alltid får vad du betalar för.
- När du väljer utrustning för att få snabbare WiFi, så ska du alltid tänka nätverkskabel. När du ansluter accesspunkter ska alltid en nätverkskabel vara ansluten, så du får full styrka vid varje nätverksförlängare (Accesspunkt).

 

Informationsfilm om hur du får hjälp med ett segt WiFi

 

Ska jag själv installera mitt WiFi?

Om du själv tänker åtgärda ett segt WiFi så ska du inte använda repeaters, meshnätverk eller homeplugins. Resultatet blir mestadels ett ostabilt WiFi och du blir missnöjd med resultatet. Använd istället riktiga accesspunkter med en controller i nätverkets bottenstruktur.

 

 
 
segt wifi
 

Bra villkor när du anlitar oss för åtgärd av ditt sega WiFi

Kostnadsfri felsökning

Vi ser över din befintliga nätverksutrustning och undersöker vad som gör att du fått ett segt WiFi. Allt detta gör vi helt kostnadsfritt.
 

Installation

Efter den kostnadsfria felsökningen så får du ett fast pris att tacka ja eller nej till. Tackar du ja kan vi oftast hjälpa dig direkt på plats, då vi alltid har med nätverksutrustning om så skulle behövas. Allt för att det ska bli så enkelt och smidigt som möjligt för dig att få hjälp med ett segt WiFi.
 

Pris för nyinstallation

Vid nyinstallation av nätverk och WiFi, ligger priset per kvadrat på ca 90 kr. Detta är då inkluderat all nätverksutrustning och arbetskostnaden.
En befintlig patchpanel eller samlingspunkt dit alla nätverkskablar går, behöver då redan finnas.
 

Pris för att dra nätverkskabel och för nyinstallation

Behöver nätverkskabel dras tar arbetet längre tid att genomföra och då brukar priset ligga på ungefär 140 kr per kvadratmeter. Då är kabelutrustning, nätverksutrustning och arbetskostnaden inräknad.
 

24 månaders räntefri avbetalning

I samarbete med Svea Ekonomi, erbjuder Min Datorsupport privatpersoner möjligheten att dela upp betalningen på 24 månaders räntefri avbetalning. (Gäller ej nätverk företag)
 

Serviceavtal

Du har möjlighet vid en nyinstallation av ditt nätverk att teckna ett serviceavtal på årsbasis för firmwareuppdateringar, så du inte får ett segt WiFi igen. Det är viktigt att serva nätverket, precis som med en bil. Se avtalsvillkoren via länken nedan:
https://www.mindatorsupport.se/SERVICEAVTAL.pdf

 

Boka en tid via länken nedan, alternativt kontakta oss först via telefon eller E-post


08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se