Anlita en nätverkstekniker från oss och få hjälp med ditt nätverk & WiFi

IT är ett bransch som innefattar en rad olika tekniska områden. Ett av dessa är nätverksteknik. Oavsett om du är en privatperson eller arbetar på ett företag där denna specialkompetens saknas, kan det upplevas som svårt att lösa de svårigheter som kan uppstå i företags- respektive hemnätverket. Genom att anlita en nätverkstekniker kan du dock få bukt med alla de problem relaterade till nätverk som kan tänkas förekomma.

Det är trots allt så att trådlösa och trådbundna nätverk idag utgör ryggraden i de flesta organisationers IT-struktur, såväl som i de flesta moderna hem. Detta gör att såväl företag och organisationer som privatpersoner är beroende av en stabil uppkoppling.

Oavsett om du vill installera en ny nätverkslösning eller optimera din befintliga infrastruktur, är det viktigt att du anlitar nätverkstekniker som vet vad de gör och har en verkligt djup kunskap om nätverksteknik. Din nätverkstekniker bör kunna utföra en kartläggning för att avgöra hur din nätverksmiljö på bästa sätt ska struktureras och sedan vägleda dig genom hela installationsprocessen.
 
boka tid
 
 

Våra nätverkstekniker har fått toppbetyg av våra kunder


 

Få hjälp av våra nätverkstekniker

Tycker du att det låter svårt och besvärligt att få bukt med ditt nätverk, eller inte har någon hjälp att tillgå?
Kontakta oss via telefon eller epost så hjälper vi dig!
Du kan även boka en tid direkt via knappen nedan.


 
08 400 117 26
 
Kontakt@mindatorsupport.se
 
Bra villkor när du anlitar en nätverkstekniker från oss
- Vi erbjuder kostnadsfria besök hos dig och felsöker gratis ditt företagsnätverk eller hemnätverk.
- Du får ett fast pris att tacka ja eller nej till, tackar du nej behöver du inte betala något. Tackar du ja nyinstallerar/optimerar våra nätverkstekniker ditt nätverk & WiFi direkt på plats, då vi alltid har med all eventuell nätverksutrustning som kan behövas.
 
 

Informationsfilm om hur du får hjälp av våra nätverkstekniker

 
 

Genom att ta hjälp av en nätverkskonsult med lång och gedigen erfarenhet kan du bland annat åstadkomma följande resultat för din organisation eller familj:

● Designa en nätverkslösning som ger maximal tillförlitlighet
● Få en större räckvidd i nätverket med ett färre antal accesspunkter
● Välja den allra bästa lösningen för just ditt företag eller din familj
● Säkra ditt nätverk utan att behöva genomgå den tidsödande processen att konfigurera varje enskild enhet
● Slippa de onödiga kostnader som ineffektiva och icke-optimerade nätverkslösningar medför
Förlänga trådlöst nätverk med hjälp av ethernet-anslutna accesspunkter och andra smarta lösningar.
Varför anlita en nätverkstekniker?
Det finns en rad olika situationer då det kan vara aktuellt att anlita en nätverksspecialist. Dessa är några exempel på sådana omständigheter:
● Ditt nätverk har en begränsad räckvidd och täcker inte hela din bostad eller ditt kontor.
● Nätverksanslutningen bryts plötsligt för en eller flera av dina enheter.
● Du behöver dra nätverkskabel och installera nätverksuttag i ett hus, en lägenhet eller en kontorslokal.
● Den hastighet som du får ut av din fiberanslutning eller ditt ADSL motsvarar inte den hastighet som din leverantör utlovar.
● Du vill implementera automatiserad backup med kryptering i ditt företagsnätverk eller hemnätverk.
● Du vill införa surfbegränsning för dina barn eller ungdomar via en mobilapp.
● Du vill öka säkerheten i ditt nätverk och vidta förebyggande åtgärder.
 
anlita nätverkstekniker
 

Frågor att ställa dig själv innan du anlitar en nätverkstekniker

För att ditt första möte med oss ska bli så effektivt som möjligt, kan du fundera ut svaren på följande frågor innan du kontaktar oss för nätverkssupport:

● Har du planritningen tillgänglig? Med hjälp av en planritning kan vi enklare planera och designa din nätverksmiljö på ett sätt som gör den så tillförlitlig som möjligt. Om du inte har planritningen tillgänglig kan vi istället göra en kartläggning av den omgivning som ditt nätverk kommer att verka i.
● Ska några delar av fastigheten inte täckas av det trådlösa nätverket? Vissa fastigheter har utrymmen som inte kräver WiFi-täckning. Om detta är fallet i din bostad eller på ditt kontor, kan du med fördel fundera över vilka områden som kan uteslutas i planen för ditt nätverk.
● Vilket slags nätverk är du i behov av: ett internt, ett gästnätverk eller en kombination? Nätverksutrustning kan ofta konfigureras för att tillåta såväl ett internt nätverk som ett gästnätverk i samma nätverk.
● Finns det ett befintligt nätverk i fastigheten? Om din fastighet redan har ett befintligt nätverk, är det till vår fördel om vi känner till vilken teknik som för tillfället används, samt hur många enheter och användare nätverket har stöd för. Vi vill även gärna veta var befintliga accesspunkter är belägna. Denna information underlättar vid framtagandet av planen för ditt nätverk.
 

Anlita en nätverkstekniker från Min Datorsupport

Vi på Min Datorsupport kan hjälpa dig med ditt krånglande nätverk, oavsett om det rör sig om ett hemnätverk eller ett företagsnätverk. Vi använder oss av tillförlitlig nätverksutrustning och installationsteknik. Detta är en av flera anledningar till att vi har ett kundbetyg på 4,8 av 5,0 i Stockholms län.

Om du är i behov av ett professionellt och extremt stabilt nätverk utan strul, där du kan använda all din utrustning på det sätt som den är tänkt att användas, ska du anlita våra nätverkstekniker. Vi drar kabel och installerar större nätverk, och vi erbjuder kostnadsfri felsökning i samband med första mötet.
 

Boka tid med en nätverkstekniker för genomgång av ditt nätverk & WiFi nedan:

Förstabesök hos kunder inom en fyramilsradie från Stockholms centrum är alltid kostnadsfria.
Efter genomgång av ditt nätverk på plats hos dig får du ett förslag till åtgärder och ett kostnadsförslag för att åtgärda ditt hemnätverk eller företagsnätverk.
Väljer du att tacka nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja åtgärdar vi ditt nätverk omgående.
 


 
 

Krångligt?

Ring eller mejla oss istället.

 
08 400 117 26
 
Kontakt@mindatorsupport.se