Anlita en nätverksspecialist

Datornätverk hjälper nätverkets användare att dela resurser och kommunicera med varandra. Som datoranvändare är det svårt att föreställa sig en värld utan e-post, digitala nyhetstidningar, bloggar och andra IT-tjänster som tillhandahålls på internet. Vi använder dagligen webben till att samla information, sköta kommunikationen med vår omvärld, underhålla oss, arbeta eller plugga, köpa produkter och tjänster och i andra syften.

Alla branscher inom näringslivet är beroende av en bra nätverksstruktur som fungerar som den är tänkt och det samma gäller även för varje familj. För vad skulle du ta dig till om det inte gick att streama dina favoritserier, spela onlinebaserade spel och vad du nu än använder din internetuppkoppling till?

 

En nätverksspecialist kan hjälpa dig att installera ett bra och säkert nätverk

Om du inte gillar att greja med ditt trådlösa nätverk eller annan elektronisk utrustning, kan du göra bättre i att anlita någon som faktiskt gör detta. Vi är duktiga nätverksspecialister och nätverkstekniker som kan hjälpa till med det mesta inom installation och drift av datornätverk, stora som små.
Kontakta oss via telefon eller epost så hjälper vi dig!
Du kan även boka en tid direkt via vår interaktiva bokningskalender längre ner på sidan.

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se

Bra villkor när du anlitar en nätverksspecialist från oss
- Vi erbjuder kostnadsfria besök hos dig och felsöker gratis ditt företagsnätverk eller hemnätverk.
- Du får ett fast pris att tacka ja eller nej till, tackar du nej behöver du inte betala något. Tackar du ja nyinstallerar eller optimerar vi ditt nätverk & WiFi direkt på plats, då vi alltid har med all eventuell utrustning.
 

Informationsfilm om hur våra nätverksspecialister kan hjälpa dig

 
Boka din tid med en nätverksspecialist via knappen nedan


 

Nätverksspecialist

En nätverksspecialist har som yrke att sätta upp och underhålla LAN och WAN och andra slags datornätverk, samt ger support för dessa. Yrkesmän tillhörande denna yrkesgrupp installerar även routrar, switchar, brandväggar och diverse nätverksrelaterad hårdvara och mjukvara. De designar, övervakar, underhåller och åtgärdar datornätverk av alla storlekar.

Vi är skickliga nätverksspecialister, och det som kännetecknar oss är att vi har stor kunskap och erfarenhet av nätverk, datorsystem och allt runt omkring. Vi kan det som är värt att kunna om nätverksanslutningar, protokoll, nätverkstyper inklusive trådlösa nätverk, fiberoptik, nätverkskablar m.m. Detta gör att vi kan hjälpa dig med att installera, inspektera, säkra och felsöka datorer och andra enheter i ditt nätverk.
 
nätverksspecialist
 

En duktig nätverksspecialist är också en skicklig kommunikatör

Våra nätverksspecialister är även duktiga kommunikatörer. De är vana att arbeta med kunder och har förmågan att kommunicera med såväl fackmän som lekmän. För sanningen är den att det är svårt för kunder som inte är insatta i IT och datornätverk att förstå sig på en installatör som uttrycker sig i stil med Professor Kalkyl. Detta alldeles oavsett installatörens pedagogiska förmåga.

 

Detta kan våra specialister hjälpa dig med

Om du frågar en person som inte arbetar inom IT-branschen vad en nätverksspecialist egentligen gör, kanske de påstår att de ansvarar för att se till så att internetuppkopplingen är stabil hos företag och privatpersoner. Även om detta inte direkt är falskt, är sanningen att en specialist på datornätverk har ett betydligt mer komplext ansvarsområde än så.

De skickligaste specialisterna skapar så pass stabila och pålitliga anslutningar mellan en rad olika enheter att du som fackman kanske inte ens tänker på detta.
 
Så vad kan våra nätverksspecialister då hjälpa dig med? Detta är bara ett axplock av de tjänster vi tillhandahåller:

● Planera och utföra nätverksinstallationer
● Utföra underhåll av datornätverk
● Säkerställa att ditt nätverk håller en hög säkerhetsnivå
● Hjälpa till med felsökning
● Installera nätverkshårdvara
● Installera mjukvara och uppdateringar

Detta är bara några av våra tjänster. Kontakta oss för mer information om vårt tjänsteutbud!

 

Fördelar med att anlita en specialist på nätverk

Som vi har nämnt ovan, har det egentligen ingen betydelse hur stort eller litet ditt företag eller din bostad är. Du kan ändå få ett behov av att anlita en specialist på datornätverk. För även om du bara har ett mindre antal datorer och andra slags enheter anslutna till ditt nätverk, kan våra experter hjälpa dig. Våra nätverkstekniker har åratal av erfarenhet när det kommer till att designa och underhålla nätverk, vilket gör att du kan använda deras kompetens till din fördel.

Nedan berör vi några av de främsta fördelarna med att ta hjälp av en nätverksspecialist.

1. En specialist på området förstår sig på datornätverk. Våra specialister spenderar sina yrkesliv med att samla på sig den kunskap som krävs för att bli ledande i branschen. Denna kompetens kommer du ha stor nytta av vad gäller att få ditt nätverk att fungera på bästa möjliga sätt. Många tekniker spenderar långa timmar åt att utbilda sig och erhålla certifieringar. De hänger sin tid åt att lära sig allt som har med datornätverk att göra för att kunna erbjuda dig den bästa tjänsten på marknaden.
2. Ditt nätverk kommer i lägre grad att drabbas av nertid. Ju längre ditt nätverk ligger nere, desto mer har ditt företag potentiellt sett att förlora. Samma sak gäller även privata datornätverk; mer nertid innebär större frustration och försämrade möjligheter till underhållning och produktivitet. Ett nätverk som har installerats på ett korrekt sätt, samt säkrats och optimerats, har goda möjligheter att minimera nedtiden och ge dig en stabil uppkoppling som du kan lita på.
3. Specialisten kan säkra ditt nätverk. En av de viktigaste delarna med jobbet som specialist på nätverk är att säkra datornätverk. Det finns en rad olika hot som ett nätverk kan utsättas för, och det är därför väldigt viktigt att låta skydda nätverket med hjälp av proffs.

Vi på Min Datorsupport kan hjälpa dig med att installera och optimera nätverk. Vi använder oss av tillförlitlig nätverksutrustning och installationsteknik. Vi drar kabel och installerar allt som behövs, och vi erbjuder kostnadsfri felsökning i samband med första mötet. Detta är en av flera anledningar till att vi har ett kundbetyg på 4,8 av 5,0 i Stockholms län.

 

Boka tid med en nätverksspecialist nedan:

Förstabesök hos kunder inom en fyramilsradie från Stockholms centrum är alltid kostnadsfria.
Efter genomgång av ditt nätverk på plats hos dig får du ett förslag till åtgärder och ett kostnadsförslag för att åtgärda ditt hemnätverk eller företagsnätverk.
Väljer du att tacka nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja åtgärdar vi ditt nätverk omgående. 
 

Krångligt?

Ring eller mejla oss istället.

 

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se