snabbare wifi

Snabbare WiFi

Snabbare WiFi hjälper vi dagligen våra privatkunder och företagskunder med i Stockholms län. Vi kan stolt berätta att våra nätverkstekniker har toppbetyg i Stockholms län kring nätverksinstallationer.
 

 
Via länken nedan bokar du hjälp med ditt nätverk och WiFi

 

 
snabbare wifi

Hur får man snabbare WiFi

Det kan bero på väldigt många saker att ditt WiFi inte fungerar som det ska och är långsamt.
- Har du ADSL eller Mobilt bredband så får du en låg hastighet in vilket inte är så mycket att göra något åt. Vi rekommenderar alltid kunder att installera fiber då det är en bra investering inför framtiden och som ökar värdet på din fastighet. Sen får du såklart ett snabbare trådlöst nätverk.
- Fel utrustning är det vanligaste felet som gör så du får problem med WiFi. För att få ett snabbt WiFi så behövs rätt utrustning, samt utrustning som är kompatibel med varandra. För snabbare WiFi rekommenderar vi även accesspunkter som är kablade med cat6 nätverkskabel.
- Vi hjälper dig självklart med allt ifrån kabeldragning till val av rätt utrustning efter dina behov. Något som är vanligt speciellt på sommaren är att få hjälp med att förlänga WiFi utomhus. Kontakta oss eller boka en tid så hjälper vi dig.
 

Välj rätt nätverksutrustning för snabbare WiFi

Det är många som själva försökt installera ett nätverk och trådlöst nätverk hemma eller på kontoret. Kontakta oss först, så slipper du slösa pengar på utrustning som inte alls kommer hjälpa dig eller som inte är anpassad efter dina behov. Som med allt här i världen så får du vad du betalar för, dyrare utrustning är oftast bättre helt enkelt!
 

Tips! - Undvik denna nätverksutrustning

- Trådlösa repeaters. (Blir problem med film och spelande, samt synk av molntjänster)
- Home Plugins i eluttaget. (Mycket ostabila)
- Meshnätverk. (Inget vi rekommenderar, bättre än ovanstående alternativ, men du kommer uppleva nätverksproblem.)

Alla tre ovanstående alternativ kan låta som en enkel och smidig lösning när du vill åtgärda dina nätverksproblem genom att köpa enkla att installera nätverksförlängare. Vi ser ofta dessa nätverksförlängare installerade utan att kunden får snabbare WiFi.

När vi hjälper våra kunder så installerar vi endast kablade accesspunkter för maximal prestanda, räckvidd och stabilitet. En sådan lösning tillsammans med en bra router, samt controllerprogramvara i botten gör då ditt nya nätverk mycket stabilt, samt så blir räckvidden väldigt bra. Att förlänga WiFiräckvidden via accesspunkter är den bästa tekniken just nu för bästa WiFitäckning och stabilitet.
 

Informationsfilm om hur det fungerar när vi hjälper dig att få snabbare WiFi

 
 
snabbare wifi
 

Boka kostnadsfri konsultation med en nätverkstekniker

- Vi erbjuder alla privatpersoner och företagare kostnadsfri felsökning direkt på plats ute hos dig.
- Du får ett fast pris för optimering av ett befintligt nätverk, eller ett fast pris för att nyinstallera ett trådlöst nätverk hemma eller på kontoret. Priset tackar du ja eller nej till direkt på plats, eller så får du en offert att granska. Tackar du ja optimerar vi ditt befintliga nätverk eller nyinstallerar ett nytt trådlösa nätverk direkt på plats. Tackar du nej behöver du inte betala något för vårt besök.
- Vi hjälper både privatpersoner & företag efter den budget du vill lägga på ditt WiFi & nätverk.
- Våra nätverkstekniker använder beprövad nätverksutrustning & installationsteknik.
- Med vårt premiumnätverk lovar vi dig 99,99% upptid för ditt trådade och trådlösa nätverk.
- Vi erbjuder även ett serviceavtal för uppdatering av ditt nätverk så det fungerar problemfritt.
- Vårt kundbetyg är 4,8 av 5 i Stockholms län.
 
Välkommen att ringa, mejla eller att boka tid nu direkt via länken nedan och få ett snabbare WiFi som bara fungerar helt enkelt

08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se