Nätverksproblem

Nätverksproblem skapar stress och irritation, att ingenting fungerar som man önskar kan påverka allt från det mest basala i vardagsrutinen till arbete och fritid. Oavsett om det är nätverket i hemmet eller på arbetsplatsen som inte fungerar som det ska så är det alltid ett frustrationsmoment och ett problem som man vill ska lösa sig så snabbt som möjligt. I många fall är det dock svårare än vad man tror att som enskild person kunna lösa nätverksproblemen och det är då vi på Min Datorsupport kommer in i bilden.
 


 

Därför ska du anlita oss på Min Datorsupport när du har nätverksproblem

När du anlitar oss på Min Datorsupport för att ta hand om och lösa dina nätverksproblem så kan du vara säker på att du får den bästa tänkbara servicen. Med ett konstant högt kundbetyg i genomförda undersökningar och kunniga nätverkstekniker som arbetar effektivt och målmedvetet ser vi till att lösa dina nätverksproblem snabbt och smidigt.

Bra erbjudande & villkor när du anlitar en nätverksinstallatör hos oss
- Vi erbjuder kostnadsfri genomgång av ett långsamt trådlöst nätverk eller andra nätverksproblem, i din bostad eller på ditt företag.
- Du får ett fast pris du får tacka ja eller nej till, tackar du nej behöver du inte betala något. Tackar du ja nyinstallerar eller optimerar vi ditt nätverk direkt på plats, då vi alltid har med all eventuell utrustning.

 
Välkommen att ringa, mejla eller att boka tid nu direkt och få proffshjälp.

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se 
nätverksproblem

Nätverksproblem kan ha flera orsaker

Att identifiera nätverksproblem är svårt och det kan därför kan det ibland vara lättast att ta in någon som är expert på området. Våra nätverkstekniker hjälper dig med att identifiera och åtgärda dina nätverksproblem på ett snabbt, smidigt och effektivt vis. Här är några av de vanligaste orsakerna till  nätverksproblem som vi hjälper våra kunder med att lösa:

  • Ditt nätverk täcker inte hela din lägenhet eller hus/kontor.
  • Datorer eller telefoner/surfplattor som helt plötsligt "hoppar" ur nätverket.
  • Dra nätverkskabel och installera nätverksuttag i hus, lägenheter och i kontorslokaler.
  • Tillfälliga tapp i nätverket så det inte fungerar.
  • Du når inte max hastighet med ditt fiber eller ADSL.
  • Buffring eller hack när du ser på Netflix och Apple TV mm. i ditt hemnätverk.
  • Din nätverksskrivare fungerar inte eller bara ibland.
  • Nätverksproblem ("Lagg") i ditt nätverk som gör att det inte går spela spel online.
  • Säkerhet och förebyggande åtgärder och mycket mer

 

Informationsfilm om hur du får hjälp med dina nätverksproblem

 

Ta kontakt med oss på Min Datorsupport redan idag och få ett problemfritt nätverk

Vi på Min Datorsupport använder oss enbart av väl beprövad teknik och tillvägagångssätt. När du hör av dig till oss och behöver hjälp med att lösa dina nätverksproblem brukar vi initialt alltid göra ett besök hos dig eller på din arbetsplats, beroende på vilket nätverk det är som det är störningar i, och göra en genomgång av nätverket där vi felsöker och kommer med förslag på åtgärder och tillvägagångssätt för att lösa nätverksproblemet. Ibland behöver en helt ny datainstallation genomföras.


 
 

Krångligt?

Ring eller mejla oss istället.
08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se