Hjälp med Backup?

Att våra IT-tekniker kan sin sak när det kommer till Back-Up-lösningar av din data vittnar våra nöjda kunder om – de ger oss absoluta toppbetyg.
Med full fokus på dig som kund förstår vi snabbt vilka önskemål och behov du har – och kan föreslå adekvata lösningar.

08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se


 
 
 

Detta hjälper vi ofta till med kring Backup

- Sätta upp en backuplösning efter dina behov.
- Säkerställa att din befintliga backup verkligen fungerar.
- Automatisk backup på affärssystem som Visma Byråstöd mm.
- Total översyn över familjens eller företagets backup.
- Återskapande av data när både backup och dator kraschat.
- Många vill köra sin backup över sitt trådlösa nätverk och det ställer krav på ditt nätverk, att det är stabilt och säkert. Vi hjälper dig med allt i din nätverksinstallation. Allt ifrån att dra nätverkskabel, till att installera WiFi i hemmet eller på kontoret.
- Konsultation.

 
 
 

Boka din tid för konsultation kring en bra backuplösning

Förstabesök hos kunder inom en fyramilsradie från Stockholms centrum är alltid kostnadsfria.
Efter konsultation kring din backuplösning i dagsläget får du ett förslag till åtgärder och ett kostnadsförslag.
Väljer du att tacka nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja åtgärdar vi omgående.

 
bokatid
 

Så tycker våra kunder om vårt arbete kring backup i Stockholm:

 

Lina Brago berättar om vår IT-Support och rådgivning kring backup:
"Jag bokade en kostnadsfri rådgivning med MinDatorSupport.se kring backup av mina bilder och filmer. Tack för hjälpen med arbetet att flytta över mina bilder så att de ligger säkert förvarade."

 

Stina Viklund berättar om vår IT-Support och rådgivning kring backup:
"Tack för hjälpen med att skapa säkerhetskopiering av mina bilder och dokument. Känns skönt att veta att jag har en backup på alla saker ifall något skulle hända min dator."

 

Johan Frölander berättar om vår IT-Support och rådgivning kring backup:
"Tack för proffsig hjälp med att skapa backup på mina bilder, dokument och filmer. Känns skönt att veta att allt ligger säkert förvarat"

 

Rune Persson berättar om vår IT-Support och rådgivning kring backup:
"Tack för utbildningen i dator backup, nu vet jag hur jag säkert förvarar alla mina dokument och bilder."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Våra löften

Så här fungerar det när du anlitar oss på Min Datorsupport

 
 

backup
 

Kostnadsfri felsökning vid vårt första möte

Vid ett första besök på ditt företag eller hemma hos dig gör vi en kostnadsfri felsökning av din dator och din IT-utrustning för att hitta en bra backuplösning för dig. För att kunna ge dig den hjälp du förväntar dig går vi tillsammans igenom dina önskemål och behov.
Efter genomförd felsökning ger vi förslag till åtgärder på din dator och/eller övrig IT-utrustning. Kostnadsfria första-besök erbjuder vi nya kunder inom en fyramilsradie från centrala Stockholm.

 
 
 
 

Fasta priser på backup
 

Fasta priser – tacka ja eller nej till kostnadsförslag

Efter felsökning och genomgång av din utrustning och backuplösning ger vi dig en fast kostnad för att åtgärda det som krävs för att din utrustning ska fungera bra. Tackar du nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja till vårt förslag åtgärdar vi felen direkt på plats. Minimipriset för besök och, av dig accepterad, åtgärd är 1.600:- exkl moms (2.000:- inkl moms). För privatperson blir kostnaden 1000:- efter RUT-avdrag. Vid mer omfattande och svårberäknade arbetsinsatser använder vi oss av timdebitering.

 
 
 
 

Kundgaranti på backupsupport
 

Garanti – du ska vara full ut nöjd

Vi på Min Datorsupport erbjuder alltid Nöjd-Kund-Garanti på arbeten vi utför. Kan vi inte alls ställa in en backuplösning för dig på din dator eller utrustning behöver du inte betala för vårt besök. Vi kan dock inte lämna garantier på arbeten vi utfört (normalt i branschen) eftersom till exempel en automatisk uppdatering eller andra åtgärder på din dator ligger utanför vår kontroll och kan påverka funktionen på ett sätt som vi inte kan ta ansvar för. Fråga oss så berättar vi mer!

 
 
 
 

rut-rit-avdrag för backupsupport
 

RUT-avdrag – halva kostnaden för privatperson

Som privatperson har du enligt skatteverkets regler möjlighet att dra av 50 procent på arbetskostnaden för backuphjälp. Maxbeloppet är 50.000 kr per år för dig som är 18 år eller äldre. Som kund ansvarar du själv för att du har rätt att använda RUT-avdrag och inte begär avdrag för högre belopp än maxbeloppet. Fråga oss om du känner dig osäker på hur det fungerar med RUT.

 
 
 
 

rut-rit-avdrag
 

Vi återvinner dina gamla datorer – gratis

När du anlitar oss på Min Datorsupport hjälper vi dig även, helt utan kostnad, att skrota och återvinna dina gamla datorer. Givetvis ser vi till att radera/förstöra alla filer och all information innan datorn lämnas till återvinning. För oss är det en självklar service till våra kunder – och du slipper ägna tid åt att på ett bra och tryggt sätt bli av med din uttjänta utrustning. Dessutom slipper du att ha gamla datorer liggandes hemma eller på kontoret. Skönt!

 
 
 
 

rut-rit-avdrag 

Våra löften är viktiga – för oss och för dig

Vi gör inte bara ett bra jobb kring backup för dina datorer och din utrustning. Vi vill också göra ett bra och personligt jobb gentemot dig som kund. Därför är våra erbjudanden kring fasta priser, felsökning och garanti viktiga. Det ska vara lätt och tryggt att anlita oss. Vi arbetar metodiskt, är tydliga med hur vi arbetar och med vad vi lovar och utför. Hos oss på Min Datorsupport får du även hjälp av en och samma IT-tekninker, vilket är en bra och praktiskt för dig som kund.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi på Min Datorsupport AB kan stolt berätta att våra IT-Tekniker har...

Flest och bäst kundbetyg i hela Storstockholm när vi hjälpt våra kunder med Backup. Våra IT-Tekniker sätter alltid kunden i fokus och erbjuder personlig IT Support kring din backuplösning.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se fler kundbetyg nedan om vår IT-Support i Stockholm

 

Eric Klasson uppskattar oss för hjälpen med hans Mac datorer
Nu är mina Mac datorer nyinstallerad med nyaste OS X, tack så mycket för hjälpen med den Macsupport ni utfört på mina Mac datorer. Ni hade en väldigt trevlig och hjälpsam...
Är du som Eric Klasson i behov av Macsupport för dina mac datorer? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din Mac.
Läs mer
Tage Johansson rekommenderar oss som PC Support
Tack för hjälpen med att installera om Windows, fantastisk PCsupport fick jag och nu kan jag äntligen börja använda datorn igen efter att den har varit mycket långsam. Han som...
Är du som Tage Johansson i behov av PC Support? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din PC.
Läs mer
Anna Persson rekommenderar oss när det gäller virusrensning
Tack för all hjälp med att köra en riktig virusrensning på datorn. Nu fungerar den äntligen efter er virusrensning som som ni genomförde och den går inte långsamt längre. Jag...
Är du som Anna Persson i behov av virusrensning? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din dator.
Läs mer
Lisa Wester gillar vårt arbete gällande en säkerhetskopia på bilder
Tack för hjälpen med att skapa en säkerhetskopia på mina bilder och alla viktiga jobbdokument. Jättebra service och ni visade pedagogiskt hur jag ska hantera min backup....
Är du som Lisa Wester i behov av att skapa en säkerhetskopia? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring backup.
Läs mer
Frank Ros rekommenderar oss för hjälpen med sitt hemnätverk
Tack för hjälpen med mitt hemma-nätverk! Nu fungerar mitt trådlösa nätverk och jag kan komma ut på internet med dator, telefon och surfplatta. Att det kan vara så enkelt att...
Är du som Frank Ros i behov av hjälp med ditt hemnätverk? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring ditt hemnätverk.
Läs mer
Lena Andersson fick hjälp med att konvertera VHS till DVD
Är jättenöjd med både support och bemötande. Som 55+ så behövde jag hjälp från någon som kan konvertera VHS till DVD skiva, så att gamla filmer blir bevarade. Rekommenderar andra att få hjälp av...
Är du som Lena Andersson i behov av att konvertera VHS till DVD? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring dina gamla VHS filmer.
Läs mer
Bruno Gustavsson rekommenderar oss gällande hjälp med en trög dator
Jag har haft min PC under många år och helt plötsligt har jag fått en trög dator, som tur var slapp jag ominstallera windows då MinDatorSupport.se hjälpte mig lösa felet....
Är du som Bruno Gustavsson i behov av att snabba upp en trög dator? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din tröga dator.
Läs mer
Anette Pettersson rekommenderar oss som support för epost
Vad skönt det är att det finns människor som kan det här med datorer. Jag fick epost Support av en IT-kille som var här. Han hjälpte mig att få min Gmailadress att...
Är du som Anette Pettersson i behov av epost Support? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din epost.
Läs mer
Chandra Westerlund rekommenderar oss vid hjälp av en smarttelefon
Jag hade precis införskaffat mig en ny smarttelefon. Jag fick support av en IT-Tekniker som heter Emil som jag rekommenderar andra att ta hjälp av....
Är du som Chandra Westerlund i behov av hjälp med din smarttelefon eller surfplatta? Klicka på länken och boka gratis rådgivning.
Läs mer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Självhjälp

Vill du lösa ditt problem själv med din PC, Mac, Telefon eller Surfplatta? - Läs våra senaste Tips & Tricks till självhjälp

 

 • Stabilt WiFi

  Stabilt WiFi hemma och på kontoret Längre ner i denna artikel berättar vi vilken nätverksutrustning du ska välja för ditt nätverk och WiFi. Våra nätverkstekniker får återkommande toppbetyg av våra kunder, när vi hjälpt dem att installera ett stabilt WiFi hemma eller på kontoret.   Ta hjälp av oss Om...

  Läs mer
 • Dra nätverkskabel – Det finns inga genvägar till ett stabilt nätverk

  Dra nätverkskabel Att dra nätverkskabel fram till sin nätverksutrustning är mycket viktigt vid nätverksinstallationer. Våra erfarna nätverkstekniker har fått toppbetyg av våra kunder när vi hjälpt dem med hela kedjan från att dra nätverkskabel till att installera stabila och säkra nätverk.     Boka tid nedan för hjälp att dra...

  Läs mer
 • Vi har fiber men wifi når inte ut överallt i huset

  Vi har fiber men WiFi når inte ut överallt i huset Drömmen om fiber har blivit verklighet för allt fler. Villagator såväl som hyresbostäder har under senare år fått internet med fiber. Hastigheten och den stabilitet som finns med fiber är svår att överträffa. Vidare finns ytterligare stort utrymme i...

  Läs mer
 • ADSL upphör inom kort, se över alternativen

  ADSL upphör inom kort, se över alternativen Under de senaste åren har allt fler vant sig vid att ha snabb tillgång till internet. Allt fler samhällsfunktioner bygger på tillgång till modem, ADSL, mobilt bredband samt fiber. För många har ADSL varit det självklara alternativet sett till vad man förbrukar och...

  Läs mer
 • ADSL, Mobilt bredband eller Fiber

  ADSL, Mobilt bredband eller Fiber, vi förklarar de olika begreppen Sverige har en av världens högsta bredbandspenetrationer. Detta innebär att en övervägande del av befolkningen har tillgång till bredband. I samhället märks detta bland annat på hur väl internet är integrerat i de många vardagstjänster vi använder oss av. Såväl...

  Läs mer
 • Begränsa surftiden

  Begränsa surftiden för barnen De flesta föräldrar kan skriva under på att deras barn älskar att sitta med telefonen eller plattan och vid lite äldre åldrar surfa via datorn. Oavsett hur mycket ”piska eller morot” som används så blir det en stående konflikt om hur lång skärmtiden ska vara. Framförallt...

  Läs mer

Se alla artiklar om Tips & Tricks till självhjälp