Långsam dator ?

Vi är självfallet stolta över att våra IT-tekniker har bäst kundbetyg i hela Stockholm när det gäller att få en långsam dator att bli snabb igen.
Vi lyssnar alltid efter dina behov och önskemål. Vi föreslår bra och effektiva lösningar som passar dig.

08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se

 
bokatid
 

 
 
 

Vanliga åtgärder vi utför för att få en snabb dator

- Borttagning av virus. Virus orsakar förutom en massa andra problem att din dator blir långsam.
- Generell genomgång. Många gånger hjälper det att ta bort onödiga program som tar resurser från datorn.
- Ominstallation av datorn. Detta alternativ används när man vill vara säker på att man ska få maximal prestanda i sin dator.
- Byte av hårddisk till en SSD (Gör enormt stor skillnad).
- Inköp av ny dator. (Vi hjälper dig med inköp, installation och migrering av allt innehåll från den gamla datorn till den nya.)
- (Vi erbjuder både macsupport och PC support för en långsam dator.)

 
 
 

Boka tid för hjälp med din långsamma dator nedan

Förstabesök hos kunder inom en fyramilsradie från Stockholms centrum är alltid kostnadsfria.
Efter genomgång på plats hos dig och felsökning av din långsamma dator, får du ett förslag till åtgärder och ett kostnadsförslag.
Väljer du att tacka nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja åtgärdar vi din utrustning omgående.

 

 
bokatid
 

Långsam dator: Så tycker våra kunder om vår IT-Support kring en långsam dator:

 

Maria Jönsson berättar om vår IT-Support kring en långsam dator:
"Jag hade en långsam dator som Min datorsupport hjälpte mig att smörja upp 🙂 Nu funkar den som den ska igen, tack för hjälpen!!"

 

Göran Fridolin berättar om vår IT Support kring en långsam dator:
"Vill verkligen tacka er för hjälpen med att få igång min dator som var seg som kola. Det går inte använda en långsam dator enligt min mening, är evigt tacksam för hjälpen!"

 

Linda Colt berättar om vår IT-Support kring att gör datorn snabbare igen:
"Vilken tur att ni kom och såg över min dator, jag slapp köpa en ny. Ni gjorde några inställningar i datorn som jag förstår det, men nu rullar den på i vanlig ordning igen. Rekommenderas varmt om ni vill snabba upp datorn igen"

 

Per-Olov Bertilsson berättar om vår IT-Support kring en långsam dator:
"Tack för hjälpen Min Datorsupport, jättenöjd med er IT-Support och att ni åtgärdade en långsam dator som jag hade så min dator blev snabb igen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Våra löften

Så här fungerar det när du anlitar oss på Min Datorsupport

 
 

Vi felsöker din PC eller MAC
 

Kostnadsfri felsökning vid vårt första möte

Vid ett första besök på ditt företag eller hemma hos dig gör vi en kostnadsfri felsökning av din långsamma PC eller om du har en seg Mac. För att kunna ge dig den hjälp du förväntar dig går vi tillsammans igenom dina önskemål och behov.
Efter genomförd felsökning ger vi förslag till åtgärder på din dator och/eller övrig IT-utrustning. Kostnadsfria första-besök erbjuder vi nya kunder inom en fyramilsradie från centrala Stockholm.

 
 
 
 

fasta priser för åtgärd av din PC eller Mac
 

Fasta priser – tacka ja eller nej till kostnadsförslag

Efter felsökning och genomgång av en långsam dator ger vi dig ett fast pris för få fart på din långsamma dator. Tackar du nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja till vårt förslag åtgärdar vi felen direkt på plats. Minimipriset för besök och, av dig accepterad, åtgärd är 1.600:- exkl moms (2.000:- inkl moms). För privatperson blir kostnaden 1000:- efter RUT-avdrag. Vid mer omfattande och svårberäknade arbetsinsatser använder vi oss av timdebitering.

 
 
 
 

vi lämnar garanti på din PC- och Mac-dator
 

Garanti – du ska vara full ut nöjd

Vi på Min Datorsupport erbjuder alltid Nöjd-Kund-Garanti på arbeten vi utför. Kan vi inte alls åtgärda något av de fel vi hittar på din dator eller utrustning behöver du inte betala för vårt besök. Vi kan dock inte lämna garantier på arbeten vi utfört (normalt i branschen) eftersom till exempel en automatisk uppdatering eller andra åtgärder på din dator ligger utanför vår kontroll och kan påverka funktionen på ett sätt som vi inte kan ta ansvar för. Fråga oss så berättar vi mer!

 
 
 
 

Få RUT vid åtgärdande av en långsam dator
 

RUT-avdrag – halva kostnaden för privatperson

Som privatperson har du enligt skatteverkets regler möjlighet att dra av 50 procent på arbetskostnaden för IT-Support på en långsam dator. Maxbeloppet är 50.000 kr per år för dig som är 18 år eller äldre. Som kund ansvarar du själv för att du har rätt att använda RUT-avdrag och inte begär avdrag för högre belopp än maxbeloppet. Fråga oss om du känner dig osäker på hur det fungerar med RUT.

 
 
 
 

Vi återvinner din långsamma dator
 

Vi återvinner dina gamla datorer – gratis

En långsam dator kan ibland ha ena foten i elektronikkyrkogården. Om så är fallet hjälper Min Datorsupport dig helt utan kostnad, att skrota och återvinna din gamla dator. Givetvis ser vi till att radera/förstöra alla filer och all information innan datorn lämnas till återvinning. För oss är det en självklar service till våra kunder – och du slipper ägna tid åt att på ett bra och tryggt sätt bli av med din uttjänta utrustning. Dessutom slipper du att ha gamla datorer liggandes hemma eller på kontoret. Skönt!

 
 
 
 

Vi lämnar garanti på din PC- eller Mac 

Våra löften är viktiga – för oss och för dig

Vi gör inte bara ett bra jobb med dina datorer och din utrustning. Vi vill också göra ett bra och personligt jobb gentemot dig som kund. Därför är våra erbjudanden kring fasta priser, felsökning och garanti viktiga. Det ska vara lätt och tryggt att anlita oss. Vi arbetar metodiskt, är tydliga med hur vi arbetar och med vad vi lovar och utför. Hos oss på Min Datorsupport får du även hjälp av en och samma IT-tekninker, vilket är en bra och praktiskt för dig som kund.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi på Min Datorsupport AB kan stolt berätta...

Att våra IT-Tekniker har flest och bäst kundbetyg för att få fart på en långsam dator i hela Storstockholm. Våra IT-Tekniker sätter alltid kunden i fokus och erbjuder personlig IT-Support efter kundens önskemål.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se fler kundbetyg nedan om vår IT-Support kring en långsam dator

 

Eric Klasson uppskattar oss för hjälpen med hans Mac datorer
Nu är mina Mac datorer nyinstallerad med nyaste OS X, tack så mycket för hjälpen med den Macsupport ni utfört på mina Mac datorer. Ni hade en väldigt trevlig och hjälpsam...
Är du som Eric Klasson i behov av Macsupport för dina mac datorer? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din Mac.
Läs mer
Tage Johansson rekommenderar oss som PC Support
Tack för hjälpen med att installera om Windows, fantastisk PCsupport fick jag och nu kan jag äntligen börja använda datorn igen efter att den har varit mycket långsam. Han som...
Är du som Tage Johansson i behov av PC Support? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din PC.
Läs mer
Anna Persson rekommenderar oss när det gäller virusrensning
Tack för all hjälp med att köra en riktig virusrensning på datorn. Nu fungerar den äntligen efter er virusrensning som som ni genomförde och den går inte långsamt längre. Jag...
Är du som Anna Persson i behov av virusrensning? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din dator.
Läs mer
Lisa Wester gillar vårt arbete gällande en säkerhetskopia på bilder
Tack för hjälpen med att skapa en säkerhetskopia på mina bilder och alla viktiga jobbdokument. Jättebra service och ni visade pedagogiskt hur jag ska hantera min backup....
Är du som Lisa Wester i behov av att skapa en säkerhetskopia? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring backup.
Läs mer
Frank Ros rekommenderar oss för hjälpen med sitt hemnätverk
Tack för hjälpen med mitt hemma-nätverk! Nu fungerar mitt trådlösa nätverk och jag kan komma ut på internet med dator, telefon och surfplatta. Att det kan vara så enkelt att...
Är du som Frank Ros i behov av hjälp med ditt hemnätverk? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring ditt hemnätverk.
Läs mer
Lena Andersson fick hjälp med att konvertera VHS till DVD
Är jättenöjd med både support och bemötande. Som 55+ så behövde jag hjälp från någon som kan konvertera VHS till DVD skiva, så att gamla filmer blir bevarade. Rekommenderar andra att få hjälp av...
Är du som Lena Andersson i behov av att konvertera VHS till DVD? Klicka på länken och boka gratis rådgivning kring dina gamla VHS filmer.
Läs mer
Bruno Gustavsson rekommenderar oss gällande hjälp med en trög dator
Jag har haft min PC under många år och helt plötsligt har jag fått en trög dator, som tur var slapp jag ominstallera windows då MinDatorSupport.se hjälpte mig lösa felet....
Är du som Bruno Gustavsson i behov av att snabba upp en trög dator? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din tröga dator.
Läs mer
Anette Pettersson rekommenderar oss som support för epost
Vad skönt det är att det finns människor som kan det här med datorer. Jag fick epost Support av en IT-kille som var här. Han hjälpte mig att få min Gmailadress att...
Är du som Anette Pettersson i behov av epost Support? Klicka på länken och boka gratis felsökning av din epost.
Läs mer
Chandra Westerlund rekommenderar oss vid hjälp av en smarttelefon
Jag hade precis införskaffat mig en ny smarttelefon. Jag fick support av en IT-Tekniker som heter Emil som jag rekommenderar andra att ta hjälp av....
Är du som Chandra Westerlund i behov av hjälp med din smarttelefon eller surfplatta? Klicka på länken och boka gratis rådgivning.
Läs mer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Defragmentering kan få fart på en långsam dator på ett kick.

Defragmentering är en process med målet att minska fragmentering i ett filsystem. Detta görs genom att fysiskt omorganisera innehållet i filsystemet för att lagra ihophörande filer närmare varandra och kontinuerligt. Dock gäller detta bara äldre datorer, nya datorer gör detta automatiskt. Processen har också som mål att skapa större regioner med fritt utrymme genom att komprimera områdena med information, och därmed göra återkomsten av fragmentering svårare.

När filer lagras på hårddisken på en dator sparas de i minnesblock vars storlek är beroende av hårddiskens storlek och konstruktion samt av det operativsystem som används. Vanligtvis är de i storleksordningen några kilobyte. Minnesblocken är normalt små i förhållande till stora filer som används, i annat fall skulle det leda till massor av outnyttjat utrymme vid lagring av små filer eftersom de alltid måste allokera minst ett helt block för att vara adresserbara. Som en följd av att blocken är mycket mindre än filerna kommer filerna att delas upp på flera block. Kontakta oss om du fortfarande ha en långsam dator efter defragmenteringen.