Återställa dator

– Då bör du återställa din dator

Systemåterställning är en funktion som kan användas för att återställa din dator till sitt tidigare skick. Denna funktion är inbyggd i alla de vanligaste operativsystemen och kan vara till hjälp om du skulle behöva ångra viktiga förändringar som har gjorts i systemet. Det är alltså en slags “ångra-funktion” du kan använda som återställer inställningar och filer, som de var vid ett visst tillfälle.

I denna artikel går vi igenom i detalj för dig, vad som händer när du väljer att återställa din dator. Vi kommer även att beröra en annan variant: fabriksåterställning. Är du ovan vid datorer så kan vi självklart hjälpa er med detta, vi debiterar 800 kr i timmen med RUT för privatpersoner och 1280 kr i timmen för företag. Boka en tid för hjälp, så kommer vi ut till dig och hjälper dig att återställa datorn, så den fungerar som den ska för dig.

Välkommen att kontakta boka tid direkt för hjälp med att återställa datorn, ring eller mejla vid frågor. Vi erbjuder datahjälp för privatpersoner och företag inom Stockholms län.

08 400 117 26
Kontakt@mindatorsupport.se